Home » ZPRÁVY » CHARITA LUHAČOVICE » Takové byly Dny Charity Luhačovice 2021

Takové byly Dny Charity Luhačovice 2021

V září se uskutečnily Dny Charity Luhačovice. Akce v těchto dnech jsou zaměřeny na přiblížení charitních služeb atraktivnější formou široké veřejnosti, zájemcům, klientům, dobrovolníkům i individuálním dárcům. „Vidět a zažít, je přece lepší než slyšet a přečíst.“

Klienti Denního stacionáři si zasoutěžili o ceny při Turnaji v „Člověče, nezlob se!“. Za svou aktivní část byli odměněni všichni hráči pozornostmi od našich hlavních sponzorů.

Nejvíce navštívenou akcí bylo Tříkrálové plávání pro tříkrálové koledníky a jejich asistenty. Cílem této akce bylo odměnit všechny děti a jejich asistenty, ale také šlo o samotné neformální setkání koledníků.

Věříme, že bezplatné měření glykémie a tlaku uvítali zájemci nejen z řad seniorů.

Děkujeme také všem účastníkům za účast na šesté společné Charitní pouti na Svatý Hostýn.

Závěrem měsíce září se uskutečnila i mše svatá za Charitu Luhačovice její uživatele, dobrovolníky a dárce. Mše byla sloužena jako poděkování za charitní dílo.

Dne 27. září si připomínáme památku svatého Vincence z Pauly, považovaného za zakladatele moderní charitní práce. Proto se tento den stal Dnem Charity a po celé republice probíhá řada kulturních a společenských akcí.

 

Děkujeme za vaši podporu a věříme, že si k nám i příští rok cestu najdete.

 

6. Charitní pouť na Sv. Hostýn 19.92021

 

tz.
Mgr. Anna Martincová

, , , , , , ,
F