Home » ZPRÁVY » MĚSTO LUHAČOVICE » Mateřská škola Luhačovice má nový web, město pokračuje v aplikaci moderní vizuální identity

Mateřská škola Luhačovice má nový web, město pokračuje v aplikaci moderní vizuální identity

Nové internetové stránky v těchto dnech spustila Mateřská škola Luhačovice. Lidé je najdou na adrese www.ms.luhacovice.eu a samozřejmě odpovídají novému výtvarnému pojetí, kterým se město snaží s občany a veřejností komunikovat.

„Rodiče na našich nových stránkách najdou všechny potřebné informace o mateřské škole i důležité novinky, jako momentálně třeba aktuality k zápisu. Nechybí samozřejmě ani galerie snímků z naší činnosti nebo rubrika, ve které budeme zveřejňovat plánované akce školy. Především s rodiči žáků, ale i širší veřejností, se snažíme průběžně intenzivně komunikovat. Věřím, že nové informačně bohaté a přitom vesele pojaté stránky dál tuto naši snahu podpoří,“ sdělila ředitelka MŠ Luhačovice Jana Malaníková. Jak dodává, na kvalitní komunikaci především s rodiči se školka snaží pracovat právě i v době, kdy jinak funguje v omezeném režimu jen pro děti zdravotníků a dalších pracovníků  IZS. Školka zajistila pro nový web všechny potřebné podklady a údaje, technické a vizuální řešení připravili informatici MěÚ Luhačovice ve spolupráci s grafičkou Městského domu kultury Elektra. Jak přiblížil starosta Marian Ležák, obdobně už město přišlo s novými stránkami u několika svých organizací a ostatní budou následovat.

„Spuštění webu školky je dalším krokem k postupné aplikaci moderního designu, který naše město před nedávnem začalo používat. Po webu radnice a turistických stránkách města byla takto už upravena většina webů organizací spadajících pod město, například stránky Městské plovárny nebo web nového Střediska volného času, spuštěný před několika týdny. Těší mě, jak se nám daří nový design využívat na stále více místech a zbývající weby našich organizací budou přepracovány v nejbližší době,“ poznamenal starosta Marian Ležák.

Na web školky i dalších městských organizací se snadno lidé dostanou proklikem i přímo ze stránek radnice www.mesto.luhacovice.eu, kde jsou uvedeny městské organizace ve spodní části hned na hlavní stránce.

 

msluhacovice

 

tz.
Foto: Město Luhačovice

 

 

, , , ,
F