Home » ZPRÁVY » MĚSTO LUHAČOVICE » Luhačovice bojují se zvyšováním cen po svém. Nárůst zábavy je toho důkazem

Luhačovice bojují se zvyšováním cen po svém. Nárůst zábavy je toho důkazem

 

Neustálé zvyšování cen neodradilo vedení města Luhačovice. Vzhledem k tomu, že poslední dobou stále přibývají negativní informace týkající se zdražování, město se rozhodlo situaci trochu odlehčit a i přes složité finanční podmínky připravilo pro obyvatele nové kulturní a společenské akce.

Díky sponzorům a podporovatelům již tento pátek 11. listopadu přijede nově do lázeňského města sv. Martin na bílém koni. Doprovodí tak lampionový průvod, který pořádá SVČ společně s Kulturním a kongresovým centrem. Součástí bude svěcení vína, ohňová show, hudba, dobré jídlo a pití. 2. prosince nebude chybět již tradiční jarmark se starostenským čajem, vše bude letos obohaceno o Andělskou jízdu. 5. prosince se bude Luhačovicemi prohánět Mikuláš, tentokrát nově i v historickém kočáře se svojí družinou s čerty a anděly a nezapomnělo se ani na Městský ples, který se může opět po dvou letech uskutečnit. Konat se bude 14. 1. 2023 v sále Rondo KKC Elektra a celý večer bude uvádět herec Marek Vašut.

“Je úžasné, že držíme spolu a máme tady podporovatele jak z hlediska finančních příspěvků, tak i bezplatného poskytování služeb. Právě s jejich pomocí můžeme zvyšovat četnost kulturních a společenských akcí i v této složité době. Důležité je se nenechat ovlivnit negativními zprávami, naopak, je potřeba si tyto dny umět zpestřit a zpříjemnit”, vysvětluje starosta Marian Ležák.

 

Vánoční jarmark v Luhačovicích 2019 (39)

tz.
Město Luhačovice

 

 

, , , ,
F