Home » ZPRÁVY » OSTATNÍ ZAJÍMAVOSTI » Lázeňská skupina Royal Spa pomohla a pomůže

Lázeňská skupina Royal Spa pomohla a pomůže

Lázeňská skupina Royal Spa darovala jihomoravské obci Lužice postižené nedávným tornádem peněžitý dar. Za každého hosta, který byl ubytován v den katastrofy (24.6.) v kterémkoliv z lázeňských hotelů Royal Spa v Lázních Velké Losiny, Sirnatých Lázních Ostrožská Nová Ves, Miramare-Luhačovice nebo v lázeňském hotelu Royal Mariánské Lázně, darovala 100 korun. V kritický den bylo ve všech lázeňských hotelech skupiny Royal Spa ubytováno celkem 954 hostí, celková částka již předaného daru tedy dosahuje 95 400 korun.

Při převzetí daru starosta Lužic Tomáš Klásek neskrýval dojetí a poděkoval za veškerou pomoc, kterou organizace i dobrovolníci do obcí směřují.

„V souvislosti s katastrofou, která zasáhla obce na jižní Moravě, chceme vyjádřit svou solidaritu a pomoci obětem ničivého tornáda. Proto prostřednictvím neziskové organizace KORUNKA POMÁHÁ okamžitě přispíváme na obnovu postižených obcí částkou téměř 100 tisíc korun. Další pomoc připravujeme,“ sdělil generální ředitel lázeňské skupiny Royal Spa Martin Plachý.

Zhruba v polovině července chystá Royal Spa další akci na podporu postiženým obcím. Z každé vstupenky do termálního parku TERMÁLY LOSINY daruje 50 korun obci Pánov.

„S ohledem na množství pomoci, která byla směřována do nejvíce postižených obcí, se na doporučení krizového štábu budeme nyní soustředit na pomoc obci Pánov, která je na okraji katastrofy a je trochu opomíjena,“ vysvětlil Martin Plachý.

 

morava2

 

tz.
Foto: Royal Spa

 

,
F