Home » ZPRÁVY » LÁZNĚ LUHAČOVICE » Lázně Luhačovice tradičně uspěly na Velké ceně cestovního ruchu

Lázně Luhačovice tradičně uspěly na Velké ceně cestovního ruchu

Lázně Luhačovice, a. s. letos opět uspěly v soutěži Velká cena cestovního ruchu 2017/2018. V kategorii nejlepší lázeňský a wellness balíček získaly první místo za produkt Týden v hotelu Popper aneb za Četníky do Luhačovic. Slavnostní předávání cen bylo ve čtvrtek 18. 1. 2018 v Brně. Soutěž je vyhlašována vydavatelstvím C.O.T. media a Veletrhy Brno v rámci veletrhů GO a Regiontour.

Podle sdělení organizátorů soutěže: „Porota se v tomto případě jednohlasně shodla na letošním vítězi pro jeho skvělé propojení odkazu televizního seriálu s aktivním pobytem. Jedná se o originální nápad s regionálním přesahem, se zapojením více subjektů, s nápaditou a dobře cílenou komunikací. Takto si představujeme kvalitní produkt se skvělým marketingem.“

Cenu za Lázně Luhačovice, a. s., převzal výkonný ředitel Ing. Jiří Dědek, MBA, který řekl: „Pobyt Týden v hotelu Popper aneb za Četníky do Luhačovic je nabízen ve dvou konkrétních termínech, 22. 4. – 29. 4. 2018 a 30.9. – 7. 10. 2018. Našim hostům by měl navodit atmosféru počátku První republiky prostřednictvím úspěšného seriálu Četníci z Luhačovic. Účastníci budou ubytováni v hotelu Dům B. Smetany, na jehož balkóně bude, podobně jako v seriálu, skutečný nápis hotel Popper. Personál bude v dobových kostýmech, na ulici se o pořádek postarají četníci v uniformách z roku 1919 a nebude chybět ani dobový jídelní lístek a další překvapení. Ve dvou týdnech u tohoto netradičního pobytu připravujeme organizovaný program s filmovou tématikou (DVD se všemi díly seriálu Četníci z Luhačovic, brožura o filmových Luhačovicích, beseda, zájezd atd.) při jehož sestavování jsme spolupracovali s Českou televizí. Základem jsou služby odpovídající osvědčenému pobytu Lázeňská dovolená.“

Management lázní je přesvědčen, že jde o výjimečný produkt na českém trhu svým pojetím i cílovou skupinou. Snahou bylo odlišit se od ostatních poskytovatelů na trhu a využít zájem hostů o známá filmová místa i filmovou tvorbu, která má vztah k Luhačovicím i celému regionu. Nabídka by měla oslovit novou cílovou skupinu a poskytnou jí větší přidanou hodnotu produktu.

„Na myšlenku využití filmové tematiky u pobytu nás přivedla tradice filmové tvorby v regionu, stále častější natáčení v Luhačovicích, rostoucí poptávka filmových štábů po Luhačovicích jako atraktivní lokaci, ale i zájem samotných hostů (např. ples 2017 ve znamení Četníků z Luhačovic). Pobyt rovněž zapadá do aktivit CzechTourismu, který podporuje návštěvy míst, která proslavila Česko na stříbrném plátně. A v neposlední řadě jsme tento produkt zamýšleli jako netradiční ochutnávku doby před sto lety, kdy vznikalo Československo, což si právě připomínáme,“ konkretizoval J. Dědek.

Každý host akciové společnosti Lázně Luhačovice obdrží po příjezdu exkluzivní slevovou kartu, při jejímž předložení ušetří např. při objednání výletů a kulturních pořadů a může být využita i ve vybraných restauracích, obchodech či cukrárnách v Luhačovicích. Tato karta garantuje nejnižší ceny u vybraných služeb a propojuje poskytovatele služeb nejen v Luhačovicích, ale i ve Zlínském kraji. Produkt má finanční přínos nejen pro Lázně Luhačovice, a. s., ale také pro další subjekty cestovního ruchu v širokém okolí. Přínosem pro město Luhačovice je platba lázeňského poplatku, který přispívá k rozvoji celého lázeňského místa.

Dům B. Smetany**** alias Hotel Popper

Dům B. Smetany**** je komfortní secesní hotel nacházející se v klidném centru lázeňského areálu. Impozantní dojem umocňuje Bruselská fontána před jeho vchodem. Hotel poskytuje vysoký standard ubytování v pokojích vybavených TV/SAT, rádiem, telefonem a minibarem. Příjemné posezení nabízí snack bar s letní terasou.

Oceněný produkt Týden v hotelu Popper aneb za Četníky do Luhačovic stojí jednu osobu v dvoulůžkovém pokoji 11 995 Kč a nabízí zájemcům 7x ubytování, 7x polopenzi, 5x lázeňskou proceduru (3x velkou a 2x malou) dle vlastního výběru z nabídky volně prodejných, denně pitnou kúru luhačovických minerálních vod a slevovou knížku.

Jako bonus se uskuteční beseda s tvůrci seriálu ČT Četníci z Luhačovic, účastníci dostanou DVD se všemi díly seriálu ČT Četníci z Luhačovic, dárkové balíčky od pořadatelů Mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež Zlín Film Festival a polodenní zájezd do Filmových ateliérů Zlín a Zlínského filmového uzlu.

„Filmoví fanoušci, i lidé, kteří aktivně vyhledávají místa natáčení známých filmů a seriálů, ale i ti, kteří chtějí zažít něco nového, se budou mít čím pochlubit. Oslovovat budeme všechny věkové kategorie. Kromě tradičních a osvědčených pobytů se stále snažíme hledat i mezery na trhu. V době rostoucí nabídky lázeňských, relaxačních a wellness pobytů je pro nás uspokojení potřeb relativně malé skupiny zákazníků vhodným prostředkem k rozšíření potenciálního okruhu zájemců o naše pobyty,“ uzavřel J. Dědek.

tz.
Foto: Lázně Luhačovice

 

, ,
F