Home » ZPRÁVY » SPORT » Krutý debakl ze soutěže vrácen Baťovu v poháru i s úroky

Krutý debakl ze soutěže vrácen Baťovu v poháru i s úroky

Na čtvrtfinále poháru hejtmana zlínského kraje jsme putovali na hřiště ne příliš oblíbeného soupeře a to Otrokovického Baťova, kde jsme utrpěli před dvěma týdny krutý debakl 5:1.

Do utkání jsme vstoupili koncentrovaní a velmi dobře připravení a bylo to znát. Ve 13. minutě si na přetažený centr na zadní tyč naskočil Pešek a vrátil jej před bránu, kde stál osamocený Pavlíček a i ve svém druhém zápase za Luhačovice skóroval 0:1. Ve 20. minutě opět po centru z pravé strany vystřelil z voleje Popelka jeho střelu ještě s vypětím všech sil vyrazil Dvořák, ale na dorážku dobíhajícího Bernátka již byl krátký 0:2. Ve zbytku první půle jsme byli lepším týmem a nepustili jsme Baťov takřka do žádné příležitosti. Ve 41. minutě dobře přečetl hru Suchý vysunul za obranu nabíhajícího Pavlíčka jehož sólo zhasil dobrým výběhem Dvořák. Do druhé půle jsme vstoupili s jasnou taktikou neinkasovat a nejlépe přidat uklidňující třetí branku. Baťov zlepšil svou hru a do 70. minuty nás tlačil před šestnáctku, ale žádnou větší přležitost ke skórování si nevypracoval. V 71. minutě po levé straně utekl Polách a krásnou přihrávkou po zemi „do kapsy“ našel volného Bernátka, který zachoval klidnou hlavu 0:3! V 85. minutě se dostal do úniku David Červenka, v pokutovém území si krásnou zasekávačkou posadil stopera a brankáře Dvořáka a nebyl tak pro něj problém uklidit míč do prázdné brány 0:4. V 88. minutě se ještě blískl Slobodian, který si pohrál s obranou domácích a střelou podél brankáře dokonal debakl 0:5!

Postoupili jsme tak do semifinále poháru hejtmana zlínského kraje, ve kterém nás čeká soupeř z blízké Nevšové.

Branky: Pavlíček, Bernátek 2x, Červenka D., Slobodian

Sestava hosté: Švec – Kryšpín, Hubáček, Suchý, Pešek (88. Bartek) – Liška (64. Polách), Červenka, Popelka, Červenka Š (85. Slobodian). – Bernátek (74. Červenka D.), Pavlíček (88. Daňo)

Fotbálek

Autor: FK Luhačovice

 

,
F