Home » ZPRÁVY » SPORT » Áčko prohrálo na Baťově 5:1,Béčko přivezlo 3 body z Újezda u Valašškých klobouk

Áčko prohrálo na Baťově 5:1,Béčko přivezlo 3 body z Újezda u Valašškých klobouk

Po výhře nad Štítnou a postupu v poháru přes Slušovice čekal Luhačovické Áčko nepříjemný soupeř z Otrokovic na jehož půdě se jim v posledních letech moc nedaří.

Baťov – FK Luhačovice A  5:1 (3:0)

Zápas jsme si prohráli v prvním poločase špatnou hrou. Někteří hráči se schovávali, jako by si to přišli jen odkroutit. Druhá půle byla z naší strany zajímavější, bohužel jsme opět selhali v koncovce. Pokud někteří nezačnou brát fotbal opět vážně, půjde to s námi z kopce,“ uvedl trenér.

Branky: Lorenc, Žáček, Vitásek 2x, Zikmund – Liška

Sestava hosté: Švec – Pešek, Daňo, Bernátek (79. Polách), Popelka, Hubáček, Suchý, Kryšpín, Slobodian (82. Ďurďa), Liška, Bartek

 

Újezd – FK Luhačovice B  0:3 (0:2)

Béčko po demolici Poteče čekal soupeř z Újezda u Valašských klobouk.

Do utkání jsme měli daleko lepší vstup než domácí, často jsme drželi míč a postupnou kombinací jsme se dostávali do šanci. Přesto mohli první udeřit domácí a to když vysunul Bělaška za obranu nabíhajícího Kráčalíka, kterého vychytal včasným výběhem Coufalík. V 34. minutě jsme se dočkali vedoucí branky a to když vysunul Marek Polách za obranu Davida Červenku, který krásným lobem přehodil vyběhnutého Janků 0:1. Za další tři minuty bylo ještě veseleji a to když se z volného přímého kopu krásně trefil Marek Polách 0:2. Ve druhé půli jsme se soustředili především na obranu, ale nevyužili jsme velké množství šancí po protiútocích. Domácí se mohli dočkat snižující branky v 69. minutě, ale po závaru v pokutovém území nejprve patičku Strušky zastavil na brankové čáře Horáček a následná dorážka Bělašky skončila mimo tři tyče. V 73. minutě se po pěkné narážečce dostal za obranu Horáček a prostřelil Janků 0:3. Domácí mohli ještě v závěru přidat alespoň snižující branku, a to když se v pokutovém území uvolnil Tomáš Bělaška, ale jeho pokus jen orazítkoval břevno. Béčko tak v této sezóně ještě neprohrálo a v Sobotu jej čeká přímý souboj o druhé místo s nováčkem ze Štípy.

Branky: Červenka D., Polách, Horáček

Sestava hosté: Coufalík Martin – Coufalík Marek, Zmeškal, Jelínek, Šůstek – Bača (72. Zámorský), Polách, Daňo, Ďurďa – Červenka D., Horáček

IMG_7392

Autor: FK Luhačovice

 

, ,
F