Home » ZPRÁVY » SPORT » Áčko z Luhačovic slaví historický titul v krajském přeboru

Áčko z Luhačovic slaví historický titul v krajském přeboru

Áčko zajíždělo do Chropyně s vědomím toho, že pokud vyhraje a Strání prohraje v domácím souboji s Morkovicemi, tak mu titul už nikdo v této sezóně nevezme!

Zápas se odehrál ve velkém horku a tomu odpovídalo tempo zápasu zejména v prvním poločase. Naše áčko mělo po celou dobu převahu v poli a vytvářelo si šance. Již ve 2. minutě přízemní centr D. Červenky umístil Bernátek vedle tyče. O 5 minut později se v křídelním prostoru prosadil Pešek a Bernátek hlavou opět těsně minul domácí bránu. V 10. minutě domácí gólman vyrazil pokus Štěpána Červenky a k dorážce se dostal Suchý, ale ve 100 procentní šanci překopl. V 15. minutě přímý kop B. Červenky lízl konstrukci domácí svatyně. O 2 minuty Bernátek opět střílí vedle a vzápětí se poprvé dostali k zakončení domácí. Největší příležitost v první půli měla Chropyně ve 42. minutě, ale naše barvy skvěle podržel Švec.

Do druhé půli jsme posunuli B. Červenku do středové formace a ten zkvalitnil náš přechod do útoku. V 58. minutě postupoval Slobodian sám na domácí branku, ale svoji šanci neproměnil, za co náš mohli domácí potrestat, ale ve 100 procentní šanci nás opět skvěle podržel Švec. Šlo o klíčový moment utkání, protože poté se 2 krát krátce po sobě prosadil Bernátek a svými brankami nám vystřílel vítězství 0:2. Jak se na druhý den po domácí prohře Stráni s Morkovicemi ukázalo, tahle výhra definitivně již 3 kola před koncem korunovala FK Luhačovice jako nového Mistra Krajského Přeboru Zlín pro ročník 2016/2017.

Vyjádření trenéra: Jsme MISTŘI !!!

fkl_mistr

Autor: FK Luhačovice

 

, , ,
F