Home » ZPRÁVY » LÁZNĚ LUHAČOVICE » Lázně Luhačovice umí chytit za srdce

Lázně Luhačovice umí chytit za srdce

Krásná architektura nejvýznamnějšího slovenského architekta Dušana Jurkoviče, atraktivní prostředí, dokonalé služby. To vše najdete na jednom místě. Největší moravské lázně na pomezí Slovácka a Valašska, Lázně Luhačovice, nabízejí mnoho příležitostí na výlety do okolí a procházky přírodou a nabízejí nezapomenutelné zážitky pro všechny, kteří se jakékoliv firemní akce zúčastní.

Lázně Luhačovice mají nezaměnitelný genius loci (duch místa). Soubor staveb – v centru lázní je poznamenán hlavně tvorbou – Dušana Jurkoviče (Jurkovičův dům, Vila Chaloupka, Vila Jestřabí, Vodoléčebné lázně, Říční a sluneční lázně a Hudební pavilon). Naproti tomu hotel Alexandria je jednou z nepřehlédnutelných dominant Luhačovic a skvostem jádra města Luhačovice.

Výkonný ředitel Lázní Luhačovice, Ing. Jiří Dědek, MBA, k tomu uvádí: „Zařízení akciové společnosti Lázně Luhačovice jsou ideální pro pořádání konferencí a firemních akcí. Disponují funkcionalistickým objektem Společenský dům, jehož kapacita umožňuje organizovat společenské a kongresové akce od 8 osob do 700 osob. Stejně velkoryse řešený Spa & Wellness hotel Alexandria **** umožňuje pořádání společenských a firemních akcí do 80 osob. Špičkové služby však nejsou všechno. Naše společnost kromě toho nabízí i množství doprovodných aktivit, ke kterým patří výlety do okolí, wellness procedury, exkurze, outdoor aktivity, hudební programy různých žánrů, ochutnávky vín, doutníků, fotokoutek, služby profesionálního fotografa, mobilní casino, facepainting, bodypainting a mnoho dalších.“

Společenský dům se nachází v centru Lázeňského náměstí, přímo naproti lázeňské kolonádě a splňuje všechny předpoklady pro pořádání konferenčních akcí. Interiér je zrekonstruovaný a překvapí svou jednoduchostí a variabilností. Disponuje kongresovým sálem s kapacitou až pro 250 osob s možností propojení audio a video technikou se salónkem s kapacitou až pro 80 osob. Dále má 7 salonků pro 8 – 80 osob, dvě restaurace pro 2krát 160 osob spojené tanečním parketem a stylovou vinárnu Domino s živou hudební produkcí pro 140 osob. Jednotlivé jednací prostory ve Společenském domě jsou spojeny foyer a chodbami ideálními pro řízení doprovodných prezentací, registrací a prezencí. Specializuje se na pořádání konferencí a dalších akcí až do 400 osob, včetně stravování, společenského a animačního programu.

Pýchou a vlajkovou lodí Lázní Luhačovice je již zmíněný hotel Alexandria ****. Je jedinečným konceptem, který spojuje prvorepublikovou atmosféru, moderní vybavení a prvotřídní služby v oblasti gastronomie a wellness. V rámci hotelu je možné využít široké spektrum služeb a reprezentativních prostor – od komfortních pokojů, přes výhodné ceny ubytování pro firmy až po konferenční balíčky a profesionální servis. Na jednom místě je tak možné splnit si pracovní povinnosti, zorganizovat byznys setkání nebo konference a zároveň zrelaxovat a naplno využít možnosti lázeňského města. K dispozici jsou prostory Francouzské restaurace a Night Club, společenský večer je možné strávit při příjemné živé nebo reprodukované hudbě všech žánrů. Zlepšete si jméno mezi svými zaměstnanci, nebo obchodními partnery a uspořádejte konferenci či jinou firemní akci v příjemném prostředí známých lázní a dopřejte jim kromě práce i volný čas ve wellness.

hotel-Alexandia

tz.
Foto: Lázně Luhačovice

 

F