Home » ZPRÁVY » SPORT » Luhačovice B vs. Návojná 3:0

Luhačovice B vs. Návojná 3:0

Po domácí výhře v minulém kole s Újezdem u VK přivítalo béčko na domácí půdě daleko silnějšího soupeře a to celek z Návojné.

V první půli se hrál vyrovnaný fotbal a obě mužstva především dobře bránila. Do první větší šance se dostal domácí Vičánek, který si pěkně zasekl míč na hranici pokutového území, ovšem svůj pokus namířil mimo tři tyče branky Řeháka. Návojná se prezentovala kombinačním a především důrazným fotbalem, který dělal domácím problémy.
V 29. minutě se béčko Luhačovic dočkalo vedoucí branky. K odraženému míči uvnitř pokutového území se dostal Jelínek a bombou z voleje vstřelil svou osmou branku v sezóně. Návojná si vypracovala v první půli jedinou vážnější šanci a to v závěru poločasu. Na přetažený centr z rohového kopu nedoskočil brankář Coufalík, ale nabídnutou šancí pohrdl Šánek, který svou hlavičku poslal vysoko nad branku.
Do druhé půle vstoupili domácí nejlíp jak mohli. V 47. minutě se po rohovém kopu prosadil ve skrumáži důrazný Zdeněk Červenka a přidal tak druhou uklidňující branku. Od této branky se převaha domácích začala stupňovat a čím dál tím víc se béčko dostávalo do šancí. Aktivní byl především Lukáš Ďurďa, který nastoupil do druhé půle a rozhýbal na hrotu hru domácích. V 64. minutě prošel po lévé straně Jelínek, předložil míč do prázdné brány právě Ďurďovi, který ovšem trestuhodně minul odkrytou branku Řeháka. Pět minut na to mohl svou chybu odčinit prošel krásně středem pole a řítil se sám na Řeháka ten ovšem brzkým výběhem jeho šanci zneškodnil.
V 75. minutě předvedli domácí ukázkový rychlý protiútok. Zdeněk Červenka poslal centr za obranu hostů a vybídl tak do sólo Honzu Jelínka, který vstřelil třetí a poslední branku zápasu. Domácí tak pokračují ve viězné sérii a mohou se tak těšit z prvního místa v tabulce. Příští týden navíc čeká domácí pikantní derby s Dolní Lhotou.

Branky: Jelínek 2x, Červenka Z.

Luhačovice B

Autor: FK Luhačovice

 

 

, , ,
F