Home » ZPRÁVY » SPORT » FK Luhačovice vs. Štítná nad Vláří 2:0

FK Luhačovice vs. Štítná nad Vláří 2:0

V neděli 2. 10. 2016 jsme nastoupili proti bojovnému týmu. Soupeř se spoléhal na dlouhé nakopávané míče a standardní situace.

V první půli jsme se spíše hledali. Bylo k vidění spíše více nepřesností a faulů, než pohledný fotbal. Do náznaků šancí se dostal David Červenka. Lobem za obranu ho vybídl Bernátek, ale včas reagoval brankář hostů. Poté utekl David po pravé straně, místo přihrávky volil střelu z úhlu, kterou Vaculík kryl. Soupeř se do pokutového území taky moc nedostával. Využíval spíše přímé kopy, se kterými jsme si poradili.

Druhá půle už byla zajímavější. Nejprve jsme neproměnili vyloženou šanci Polácha. Poté Kořenek musel vytáhnout zákrok zápasu. Po odraženém míči za obranu se na něj řítil sám hostující hráč. Ovšem Kořenek nohou zabránil kličce a situaci zachránil. Poté už soupeř spíše odpadal fyzicky a my se tlačili do útoku. David Červenka po krásné kombinaci přestřelil. Tonda Popelka nastřelil břevno. V 57. minutě jsme se už radovali. Rohový kop proměnil hlavou kapitán Ondřej Červenka. Jedno zaváhání si vybral náš brankář Kořenek, kdy podběhl míč. Ale situaci zachránil Broňa Červenka. To byl poslední náznak šancí hostů. S nakopnutými míči jsme si poradili, bohužel další šanci Talaše kryl Vaculík. V samotném závěru si druhou branku připsal Ondřej Červenka. kdy v 92. minutě zužitkoval chybu při výběhu Vaculíka a míč uklidil do prázdné brány.

FK Luhačovice vs. Štítná nad Vláří 2:0 (0:0)

Branky: Červenka Ondřej 2x

Sestava: Kořenek Jakub, Kořenek Jan (83. Kubala), Bartek, Červenka B., Popelka, Červenka O., Suchý, Talaš, Polách (87. Pešek), Bernátek (72. Liška), Červenka D. (90. Vičánek)

Trenér Jelínek: „Dnes jsem hrubě nespokojený s první půlkou. Věděli jsme, že nás čeká bojovný tým. Ale my jsme si na hřišti nepomáhali, byli jsme nepřesní a nedisciplinovaní. Vše úplně naopak, než jsme si řekli. Druhá půle byla lepší, byli jsme aktivnější a vytvořili jsme si dostatek šancí. Bohužel bez gólu, jsem rád že jsme si tedy pomohli standardkami. Byl to těžký zápas, ale zvládli jsme ho a to je důležité. Musíme se ale vrátit k poctivému fotbalu. Sám se nikdo neporazí!

FKLStitna

Autor: FK Luhačovice

 

 

, ,
F