Home » ZPRÁVY » SPORT » Dolní Lhota – Luhačovice B 2:1

Dolní Lhota – Luhačovice B 2:1

Po výborném výkonu v souboji o čelo tabulky s Návojnou čekalo naše béčko derby se sousední Dolní Lhotou, která se pohybuje taky v popředí tabulky.

Vstup do utkání byl z naší strany výborný prakticky jsme nepustili soupeři míč a již v 5. minutě se bombou pod břevno prosadil Honza Jelínek. V dalších minutách pokračoval velký tlak z naší strany, ovšem ani jedna z velkých šancí neskončila brankou. Po čtvrthodině hry zasáhl Marek Polách míčem brankáře Šenkeříka do obličeje a tento moment jakoby změnil celý obraz hry. Dolní Lhota přidala na agresivitě a vyrovnala hru. Do šancí se příliš nedostávala a hrozila zejména ze standardních situací. Po jedné z nich nacentroval Hrnčiřík do pokutového území a jen tak tak na jeho centr nedosáhl Remeš.

Do druhé půle lépe vstoupila Lhota a již v 50. minutě vyrovnal ze situace hodně zavánějícím postavením mimo hru hlavičkující Hrnčiřík na 1:1. Do konce zápasu se hrál vyrovnaný fotbal asi blíže ke třem bodům jsme měli my, ovšem pokusy Polácha a Jelínka skončily na tyči. Dolní Lhota měla jednu velkou šanci, ale Ondra Remeš nevyužil zaváhání naší obrany a branku přestřelil. Rozhodnout se tak musely penalty. Ve druhé sérii lapil Martin Coufalík pokus domácích a v poslední sérii mohl rozhodnout Milan Zmeškal, ovšem jeho pokus vytěsnil Šenkeřík s vypětím všech sil mimo tři tyče. Rozhodla tak sedmá série ve které zamířil Peca Kubala svůj pokus mimo tři tyče. Bonusový bod navíc tak získala Dolní Lhota. Situace na čele okresního přeboru je nebývale vyrovnaná mezi první Bylnicí a šestou Dolní Lhotou je rozdíl pouhých třech bodů! Naše béčko okupuje třetí příčku se ztrátou jednoho bodu za dvojicí Bylnice, Návojná a v příštím domácím zápase tak bude bojovat o čelo právě s Bylnicí!

IMG_7769

Branky: Jelínek – Hrnčiřík Š.

Autor: FK Luhačovice

 

, ,
F