Home » ZPRÁVY » HZS » Nehoda vozu BMW si vyžádala dvě zraněné osoby

Nehoda vozu BMW si vyžádala dvě zraněné osoby

V neděli 19. 6. krátce po jedenácté hodině dopolední vyjeli profesionální hasiči ze stanice Luhačovice k hlášené dopravní nehodě osobního automobilu se zraněním. Podle získaných informací k ní došlo na silnici II. třídy č. 490 nedaleko Újezdce ve směru od Luhačovic.

Po příjezdu na místo události velitel zásahu upřesnil, že se jedná o dopravní nehodu dvou vozů. Automobil značky BMW sjel mimo komunikaci a poškodil propustek pod železnicí. Po nárazu částečně zablokoval vozovku a došlo ke zranění řidiče i spolujezdkyně. Druhý automobil byl poškozen pouze lehce a jeho posádka zraněna nebyla.

Hasiči okamžitě zajistili místo nehody a provedli protipožární zabezpečení vozu BMW. Obě zraněné osoby byly ošetřeny posádkou zdravotnické záchranné služby a následně odvezeny do nemocnice. Únik provozních kapalin z vozidel zjištěn nebyl.

Do příjezdu hlídky policie řídili hasiči dopravu kyvadlově, a i nadále je po dobu vyšetřování průjezdný pouze jeden pruh. Na místě nehrozí žádné další nebezpečí, jednotka se proto po předání místa události vrátila na svou základnu. V případě nutnosti bude na místo znovu povolána na pomoc při vyprošťování vraku vozu BMW.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kpt. Ing. Pavel Řezníček
Foto: HZS Zlínského kraje

 

, ,
F