Home » ZPRÁVY » CHARITA LUHAČOVICE » Ohlednutí za zářijovými dny s Charitou Luhačovice

Ohlednutí za zářijovými dny s Charitou Luhačovice

Charita Luhačovice tradičně slaví Den charity už přes deset let. Přesto nezůstává jen u jednoho dne slávy, ale láká širokou veřejnost na nejrůznější akce, aby mohla prezentovat své služby a svou další činnosti. Při pořádání této akce se už několik let řídí heslem „Vidět a zažít je více, než slyšet a přečíst.“

K neodmyslitelné tradici tohoto týdne patří bezplatné měření glykémie a krevního tlaku. Uživatelé denního stacionáře vyzívají soupeře v turnaji v ruských kuželkách, aby si pak společně za odměnu mohli dát vytoužené špekáčky. K těmto dnům patří i mše svatá za Charitu Luhačovice za její uživatele, dobrovolníky a dárce. Tradičně se pořádá i zájezd ve spolupráci s farností a jejími duchovními vůdci. Letos vyrazilo na sever Moravy do Bludova a Velkých Losin 47 poutníků z Luhačovicka. Slovy se zážitky letošních dnů s Charitou nedají vypovědět. Proto se těšíme, že za námi zavítáte i příští rok, abyste také mohli „vidět a zažít“.

Děkujeme všem, co se na přípravě a organizaci luhačovických charitních dnů podíleli a především i veřejnosti za její zájem. Kdo nechce čekat na příští rok, máme pro něj pozvánku na Den otevřených dveří, který se koná v pátek 20. listopadu.

 

Charita Svaté rodiny Luhačovice

Vás Srdečně zve

v pátek 20. 11. 2015

od 9:00 do 17:00

na DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

při příležitosti desetiletého působení

Denního stacionáře Luhačovice

Místo konání: Hradisko 100, Luhačovice

Více informací o programu na Dny Charity Luhačovice naleznete na www.luhacovice.charita.cz.

 

Hlavními sponzory Týdne s Charitou Luhačovice 2015 byli: Vincentka a.s., Lázeňské oplatky CLIP Luhačovice

tz.
Anna Martincová

 

 

 

,
F