Home » ZPRÁVY » HZS » HZS - Slavičínsko » Dopravní nehoda u Petrůvky si vyžádala dvě zraněné osoby

Dopravní nehoda u Petrůvky si vyžádala dvě zraněné osoby

K dopravní nehodě dvou vozidel se zraněním osob byla vyslána dnes krátce po desáté hodině dopoledne jednotka profesionálů ze stanice Slavičín.

Ke střetu osobních automobilů došlo v zatáčce na silnici II. třídy č. 493 za obcí Petrůvka ve směru na Luhačovice. Hasiči ihned po příjezdu zajistili místo nehody a provedli protipožární zabezpečení obou havarovaných vozů. V Renaultu cestovaly tři osoby, z nichž jedna utrpěla lehčí zranění. V druhém voze značky Seat cestoval pouze řidič, který byl po ošetření posádkou zdravotnické záchranné služby odvezen na další pozorování do nemocnice.

Vzhledem k tomu, že se nehoda stala na nepřehledném úseku komunikace, zajistili hasiči řízení dopravy. Únik provozních kapalin, ke kterému po nárazu došlo, byl odstraněn pomocí sorbentů.

Po zadokumentování nehody policií byla vozidla odstraněna z komunikace a naložena na odtahovou službu. Jednotka následně provedla úklid vozovky od střepů a úlomků, a po necelých čtyřech hodinách zásahu se vrátila zpět na svou základnu.

1-(2)

1-(3)

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníče
Foto: HZS Zlínského kraje

, ,
F