Home » ZPRÁVY » SPORT » Áčko si odvezlo z Baťova šesti gólový debakl

Áčko si odvezlo z Baťova šesti gólový debakl

Katastrofální začátek ovlivnil celý zápas. Baťov do zápasu vleťel jako uragán.

Již ve 2. minutě vstřelil soupeř první gól. 8. minuta 2:0. 14. minuta obrovská chyba Coufalíka 3:0. Ve 20. minutě předvedl minelu brankář Kořenek 4:0 a bylo prakticky rozhodnuto. Do 20-té minuty mohl soupeř vstřelit ještě další 3 branky. Naši borci jakoby ještě zůstali v kabině. Začali jsme hrát až po půl hodině hry. Ve 39. minutě se prosadil Talaš po rychlém protiútoku. O 4. minuty později jsme mohli snížit na rozdíl dvou branek, ale David Červenka střelou z boku brankáře Baťova nepřekonal. Ve 45. minutě potáhl míč po straně opět Talaš, předložil jej prudkou přihrávkou před bránu a míč si do šítě uklidil vracející se obránce (4:2). Do druhé půle jsme vstoupili daleko líp se snahou něco s výsledkem udělat. Naše hra se zlepšila a dostávali jsme se do dobrých příležitostí. 3x nás vychytal brankář domácích. A jak už to tak bývá, otřepané „nedáš, dostaneš“ platilo i tady. V 62. minutě po centru do vápna a chybě brankáře Kuchaře to bylo 5:2. Tím se domácí definitivně uklidnili a hru kontrolovali. David Červenka mohl v 70. a 82. minutě skórovat, v prvním případě střela z úhlu ochránce svatyně nepřekvapila a ve druhém případě sám před brankářem přestřelil branku. V samotném závěru zužitkoval rychlý protiútok Baťov a vítězství nabralo konečnou bodobu 6:2.

Branky: Talaš, vlastní

Sestava: Kořenek Jakub (35. Kuchař), Talaš, Coufalík (35. Bartek), Červenka B., Kořenek Jan, Liška (60. Čala), Popelka (79. Pešek), Červenka O., Polách, Bernátek, Červenka D.

Hodnocení Trenéra: „Soupeř nás jasně přehrál. Svou aktivitou a důrazem nás donutil k obrovským chybám a dokázal je perfektně zužitkovat. Ve 20. minutě bylo prakticky rozhodnuto z kabiny se fotbal hrát nedá. V zápase jsem i tak našel dvě dílčí pozitiva. Kluky bych chtěl pochválit za to, že nesložili zbraně a snažili se až do úplného konce. Bojovali i po takové studené sprše a toho si velmi cením. Druhé pozitivum je výkon mladého dorostence, Patrik Čala dostal poprvé příležitost na delší časový úsek a poradil si velmi dobře. Je to příslib do budoucna. Gratuluji soupeři, byli jasně lepší a prakticky první tým, který nás na podzim jasně přehrál.“

IMG_8982

Autor: FK Luhačovice

 

, ,
F