Home » ZPRÁVY » SPORT » FK Luhačovice – Kelč 2:3

FK Luhačovice – Kelč 2:3

Po výborných výkonech v jarní části byly Luhačovice 6. června 2015 v utkání s Kelčí jasným favoritem. Ovšem již v 10. minutě přišel šok. Brankář Kuchař namazal jednomu z hostujících útočníků pro kterého nebyl problém vsítit první branku zápasu 0:1. Již za tři minuty bylo vyrovnáno Marek Polách se prosadil z přímého kopu 1:1. Kelč se poté soustředila na obranou činnost a důrazem a bojovností začali pomalu převyšovat domácí. Po několika chybách ve středu pole se míč objevil za obranou domácích a jeden z útočníků obešel váhajícího Kuchaře 1:2.
Do druhé půle vstoupili domácí skvělě. Již po šesti minutách naservíroval Polách míč na hlavu Coufalíka a bylo vyrovnáno 2:2. Po chvíli přišla další citelná rána pro hosty a to když středopolař hostů dostal nejprve žlutou kartu za faul a po dalších protestech vyfasoval druhou žlutou a musel se pakovat pod sprchy. Domácí poté přišpendlili Kelč před své pokutové území. Ve dvou 100% šancích se ocitl kapitán domácích Ondřej Červenka, ale obě zahodil. A jak už to tak ve fotbale bývá opět se potvrdilo pravidlo „nedáš dostaneš“. Nejprve na pravé straně prohrál Man školácky souboj a střelu na první tyč propustil nepochopitelně Kuchař za svá záda 2:3! V závěru už to byla ze strany domácích křeč a vyrovnání nepřišlo. Kelč si za bojovnost a agresivitu odváží zasloužené tři body.

Branky: Polách, Coufalík – …

Sestava domácí: Kuchař – Man (78. Zámorský), Talaš, Coufalík, Kalus, Heger, Indra (65. Bernátek), Červenka O., Kořenek, Červenka D., Polách

Hodnocení trenéra domácích Jana Jelínka:

Byl to zápas dvou poločasů. O výsledku rozhodly hrubé individuální chyby. V první půli jsme hráli jako ponocní, absolutně bez důrazu a zápali. Každý si na hřišti dělal co chtěl disciplína, organizace hry a nasazení, které nás zdobilo celé jaro bylo to tam. V druhé půlce už to bylo z naší strany lepší. Zatlačili jsme soupeře na jeho polovinu a to i díky početní převaze. Ale ve finální fázi jsme selhali. Přišla další neomluvitelná chyba a soupeř ji potrestal. Za své nasazení si výhru zasloužili. Výkon Kuchaře raději nebudu komentovat. Ovšem za očekáváním zůstal i celý zbytek týmu. Byl jsem spokojený s výkonem jen jednoho hráče a to byl Marek Polách. Jediný na hřišti ukazoval, že chce průběh zápasu zlomit. Kluci by se měli probrat, čeká nás velmi těžký soupeř a to Boršice navíc na domácí půdě. Až potom začíná dovolená.

xfkluhaA.jpg.pagespeed.ic.XXDx7GJaw9

Foto: FK Luhačovice
Autor: Martin Coufalík

, ,
F