Home » ZPRÁVY » HZS » Nehoda zablokovala na téměř tři hodiny hlavní silnici

Nehoda zablokovala na téměř tři hodiny hlavní silnici

Na místě dopravní nehody mezi Vizovicemi a Zádveřicemi zasahovala 19. 3. 2015 od 12:14 hodin jednotka profesionálních hasičů centrální stanice Zlín.

Provoz na hlavní komunikaci z Vizovic do Zlína zcela zablokovala polední dopravní nehoda tří vozidel. Podle prvotních informací došlo ke kolizi dodávky s osobním vozidlem, do kterého následně narazilo další osobní vozidlo. Na místě se měly podle přijatého oznámení na tísňovou linku hasičů nacházet až čtyři zraněné osoby.

Jako první dorazili na místo události v 12:14 hodin profesionální hasiči z centrální stanice Zlín. Ti se okamžitě začali věnovat zraněným osobám. Po poskytnutí první pomoci je pak hasiči předali do další péče posádkám zdravotnické záchranné služby. Podle upřesnění velitele zásahu byli zraněni řidička jednoho osobního vozidla, její spolujezdec a řidič druhého osobního vozidla. Řidič dodávky vyváznul z nehody nezraněn.

Po předání zraněných do péče zdravotníkům zajistili hasiči prostor nehody a vraky havarovaných vozidel proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin.

Provoz na hlavní komunikaci byl policisty odkloněn na objízdné trasy. Celková uzávěra komunikace se protáhla téměř až do patnácté hodiny. Po zadokumentování nehody policisty dokončila jednotka likvidační a úklidové práce.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

por. Bc. Libor Netopil
Foto z místa: HZS Zlínského kraje

 

F