Home » ZPRÁVY » KORUNKA LUHAČOVICE » Vánoční koncert dětem splnil mnoho přání

Vánoční koncert dětem splnil mnoho přání

korunka_luhacovice

Vyprodaný sál a mnoho splněných přání. Tak vypadal jubilejní 10. ročník Vánočního koncertu dětem, který v sobotu 6. prosince organizovalo naše sdružení v Domě kultury Elektra v Luhačovicích. Během večera KORUNCE LUHAČOVICE gratulovalo mnoho hostů. Jedním z prvních byla zpěvačka Helena Vondráčková, která sklidila velké ovace všech diváků. Dále mezi hosty moderátor Petr Rychlý přivítal Marka Ztraceného s kapelou, který si mimo jiné zazpíval i duet s talentovanou zpěvačkou Kristýnou Odložilovou. Vánočně laděnou píseň zazpívala i jedenáctiletá Terezka Krestová, dcera jednoho z patronů KORUNKY LUHAČOVICE automobilového závodníka Romana Kresty.

Píseň pro KORUNKU LUHAČOVICE přišel na pódium představit Ruda z Ostravy se svým kolegou Vaškem Tobrmanem, který si připravil jako překvapení i báseň složenou u příležitosti tohoto večera. S narozeninovým dortem přišel ambasador KORUNKY LUHAČOVICE herec Josef A. Náhlovský. V závěru dvouhodinového galavečera se představila zpěvačka Hanka Křížková a zpěvák Ladislav Kerndl. Vše vyvrcholilo společnou vánoční koledou.

Během letošního roku rozdělila KORUNKA LUHAČOVICE dětem více než jeden milion korun. Do konce roku se uskuteční ještě několik vánočních akcí a setkání.

Velké poděkování patří všem patronům, donátorům, sponzorům i podporovatelům. Práci KORUNKY LUHAČOVICE dlouhodobě podporuje i řada známých osobností, mezi nimiž je Petr Rychlý, Martin Dejdar, Josef A. Náhlovský atd.

Poděkování patřím také všem, kteří přišli KORUNKU LUHAČOVICE podpořit nejen tím, že si zakoupili vstupenku, ale že také že finančně nebo materiálně pomohli zrealizovat tento jedinečný jubilejní 10. ročník koncertu. Poděkování patří mnohým sponzorům, ale také celému realizačnímu a doprovodnému týmu. Díky Danceshow.cz za profi zvuk a světla, Květinářství Halka Adamová za bezkonkurenční výzdobu, Vladislavu Františovi a jeho týmu za skvělou kameru a projekce, zaměstnancům Royal Spa za veškerou pomoc při přípravě a Městskému domu kultury Elektra za skvělé zázemí. Díky patří i P.P. Mode Pavlíny Pavlíčkové a Salonu Emotion!

kl

tz.
Foto: KORUNKA LUHAČOVICE

 

 

, ,
F