Home » ZPRÁVY » KORUNKA LUHAČOVICE » Výtěžek z benefice Komiků s.r.o. dosáhl 200 tisíc

Výtěžek z benefice Komiků s.r.o. dosáhl 200 tisíc

korunka_luhacovice

Celkem 12 českých bavičů v čele s Milošem Knorem a Rudou z Ostravy vystoupili v úterý 4. listopadu v pražském Divadle Broadway. V benefičním stand-up představení nazvaném Komici s.r.o. – Hrají pro dobrou věc představili to nejlepší z jejich tvorby. Výtěžek ve výši 200 tisíc korun věnovali KORUNCE LUHAČOVICE, která peníze věnuje nemocným a handicapovaným dětem.

Tak velká částka se podařila vybrat i díky dražbě speciálního kalendáře na rok 2015, který “nafotili” právě Komici s.r.o. Jednalo se o speciální kalendář, který je řazený nikoliv podle měsíců v roce, ale podle znamení horoskopu. V aukci se cena kalendáře vyšplhala díky dvěma dárcům na 100 tisíc korun.

Ve dvouhodinovém představení vystoupili: Miloš Knor, Ruda z Ostravy s Václavem Tobrmanem, Josef Polášek, Richard Nedvěd, Karel Hynek, Ester Kočičková, Jakub Žáček, Lumír Tuček, Petr Vydra, En.Dru a Nasty.

kom

Soubor Komici s.r.o. je dobrovolným sdružením těch nejlepších komiků žánru stand-up comedy, který u nás zpopularizoval pořad Na stojáka kabelové televize HBO a ČT2. Samozřejmostí je, že všichni herci vystupují bez nároku na honorář.

tz.

 

 

, ,
F