Home » ZPRÁVY » KRIMI » Hádku mezi mladým párem doplnily facky

Hádku mezi mladým párem doplnily facky

Včera 3. února po šesté hodině večer vyjížděla policejní hlídka z Bojkovic do nedaleké vesničky, kde mělo dojít k napadení ženy jejím přítelem. Nebylo to poprvé, kdy mladý pár řešil nějakou hádku, při které padlo pár facek a hrubé nadávky, při kterých musela asistovat policie. Důvodem sporů je snad alkohol a peníze.

Včera večer to proběhlo podobně. Muž se vrátil domů a už mezi dveřmi se začal s přítelkyní dohadovat. Při tom padlo několik facek, nadávek a dokonce i výhružek. Žena zavolala příbuzným, že má strach, co bude dál. Ti okamžitě zalarmovali policii. Přivolaná hlídka přijela na místo, kde před domem na ně čekala nejen vystrašená žena s dítětem, ale také její příbuzní. Žena policistům vylíčila, jak hádka probíhala a že muže zamkla v bytě. Ten po incidentu ulehl do postele, kde pod vlivem alkoholu zaspal.Probudili ho až policisté, kterým také sdělil svoji verzi hádky. Protože zde byla důvodná obava, že muž bude ve svém jednání pokračovat, byl z bytu na deset dnů vykázán.

Během této doby bude žena kontaktována Intervenčním centrem ve Zlíně, kde jí bude poskytnuta odborná pomoc, podpora a sdělení informací, jak dále pokračovat. Tento případ bude nadále řešen jako přestupek proti občanskému soužití přestupkovou komisí.

paragraf

tz.  nprap. Milena Šabatová

F