Home » ZPRÁVY » CHARITA LUHAČOVICE » Na Benefičním koncertu pro Charitu Luhačovice se hrála klasika a zpívaly se lidové písně

Na Benefičním koncertu pro Charitu Luhačovice se hrála klasika a zpívaly se lidové písně

V pátek 6. prosince se představili žáci a pedagogové hudebního oboru Základní umělecké školy Luhačovice a folklorního souboru Leluja Luhačovské Zálesí v kostele svaté Rodiny Luhačovice. Účinkující zahráli a zazpívali k příležitosti 6. Benefičního koncertu pro Charitu Luhačovice. Záštitu nad koncertem převzalo Město Luhačovice a Resort Luhačovice.


BKCHL 2013 2

Celkem benefiční koncert vynesl 23.453,- Kč. Na dobrovolném vstupném to bylo 5.790 Kč a na darech od sponzorů koncertu se vybralo 17.663,- Kč. Děkujeme. Výtěžek z koncertu bude použit na zakoupení automobilu pro potřeby charitní pečovatelské služby, která zajišťuje péči o seniory a zdravotně postižené.

Věříme, že Benefiční koncert přinesl všem zúčastněným hezké chvíle a naladil nás na dobu adventní i nadcházející vánoční svátky.

Chceme poděkovat žákům a pedagogům hudebního oboru Základní umělecké školy Luhačovice a folklornímu souboru Leluja Luhačovské Zálesí pod vedením Evy Janíkové za příjemný kulturní zážitek. Díky patří také moderátorům Heleně Janíkové a Ondřeji Semelovi, kteří nás večerem provázeli.

Dále děkujeme Městu Luhačovice a Resortu Luhačovice, kteří převzali záštitu nad touto akcí. Děkujeme za spolupráci farnosti Luhačovice, P. Hubertu Wójcikovi a všem dobrovolníkům z farnosti, kteří nám pomohli s přípravou koncertu.

Děkujeme všem okolním obcí, společnostem a firmám, které nás v letošním podpořili.

Mimo Benefičního koncertu, mnoho z Vás navštívilo také Vánoční jarmark před radnicí, kde Charita Luhačovice měla svůj prodejní stánek s rukodělnými výrobky Denního stacionáře. „Návštěvníkům jarmarku bychom chtěli poděkovat za nákup výrobků z rukou našich klientů. Svým nákupem jste přispěli na činnost Denního stacionáře, “ dodává vedoucí Denního stacionáře Bc. Ladislava Gondová.

BKCHL 2013 3

Díky Vaší podpoře a dobrovolnické pomoci může Charita Luhačovice v tomto regionu působit bezmála 10 let.
tz. Mgr. Anna Martincová

, ,
F