Home » ZPRÁVY » KORUNKA LUHAČOVICE » Zakladatelka Korunky Luhačovice Veronika Crha Záhorská byla zvolena osobností roku Zlínského kraje

Zakladatelka Korunky Luhačovice Veronika Crha Záhorská byla zvolena osobností roku Zlínského kraje

Osobností roku 2023 ve Zlínském kraji se stala zakladatelka charitativního spolku Korunka Luhačovice Veronika Crha Záhorská. Slavnostní vyhlášení výsledků ankety proběhlo v Muzeu Jana Amose Komenského v Uherském Brodě.

V průběhu slavnostního večera se na pódiu prostřednictvím video medailonků představila desítka osobností. Ty pak postupně převzaly plakety, které připravili studenti oboru Umělecký rytec z Centra odborné přípravy technické v Uherském Brodě. Ceny deseti oceněným předali zástupci partnerů akce a další významní hosté. Vítězce ankety osobně pogratulovala a předala ocenění v podobě skleněné plastiky starostka Uherského Brodu Miroslava Poláková.

„Získaného ocenění si velmi vážím. Ne vždy je jednoduché dělat něco tak náročného ve svém volném čase, po splnění všech pracovních úkolů. Je to zároveň poděkování pro nás všechny v Korunce, protože za organizací nestojím jen já. Vždycky, když přijde takové ocenění, bereme to společně jako impulz k tomu pokračovat v naší charitativní činnosti dál,“ řekla oceněná Veronika Crha Záhorská, která se především věnuje vedení několika lázeňských hotelů lázeňského řetězce Royal Spa.

Proto také při poděkování nezapomněla vyslovit velký dík právě společnosti Royal Spa, která charitativní projekty Korunky podporuje již od samého vzniku. Stejně tak podle jejích slov patří velké poděkování i štědrým donátorům, bez nichž se Korunka neobejde.

Celým slavnostním večerem provázel Jiří Králík, který anketu a následné oceňování organizuje ve Zlínském kraji již 19 let. Po předání cen následovalo společenské setkání v atriu uherskobrodského muzea. Za rok 2023 bylo nominováno celkem 16 osobností. Ocenění získalo deset z nich. Nejvyšší počet hlasů v tajném hodnocení pak získala právě Veronika Crha Záhorská.

tz.
Foto: Korunka Luhačovice

, , , , ,
F