Home » ZPRÁVY » LÁZNĚ LUHAČOVICE » V Luhačovicích v sobotu proběhne velký vánoční koncert s Korunkou

V Luhačovicích v sobotu proběhne velký vánoční koncert s Korunkou

Velký benefiční galavečer budou hostit v sobotu 9. prosince Luhačovice. Vánoční koncert dětem, který se odehraje v Kulturním a kongresovém centru Elektra v Luhačovicích, již k Luhačovicím v předvánočním období neodmyslitelně patří. Letos proběhne jubilejní dvacátý ročník. A bude hvězdně obsazen. Program galavečera je velmi pestrý. Hlavní hvězdou večera bude zpěvačka Bára Basiková, která stála u prvního ročníku již tradičního luhačovického předvánočního benefičního setkání věnovaného každoročně dětem, jež se bez pomoci neobejdou. Mezi dalšími vystoupí Kamila Nývltová, duo Andy Zimányiová a Juraj Burian, kteří zavzpomínají i na nedávno zesnulého Vaša Patejdla, Michal Penk, Peter Bažík nebo Filharmonie Bohuslava Martinů v podobě smyčcového kvarteta. Celým večerem provedou moderátoři Kateřina Hrachovcová a Vítek Havliš.

„Korunka pomáhá už dvacet let. Letos tomu je už dvacet let, co jsme poprvé uspořádali benefiční akci, jejíž celý výtěžek byl použit na charitativní účely. K naší dlouhodobé charitativní podpoře neodmyslitelně patří tradiční Vánoční koncert dětem. V tuto chvíli jsou veškeré vstupenky na galavečer vyprodány, rozhodli jsme se tedy zprostředkovat tento zážitek online prostřednictvím obrazovek,“ sdělila zakladatelka a předsedkyně Korunky Luhačovice Veronika Záhorská.

Online přenos je možné si objednat na webových stránkách Korunky na adrese:

https://www.korunkapomaha.cz/vanocni-koncert-detem/

Smyslem každoročního předvánočního setkání v luhačovické Elektře je pomoci především dětem, k nimž osud nebyl tolik příznivý ať už tím, že je zasáhla nemoc či handicap, nebo se jejich rodiny ocitly v tíživých životních situacích. Výtěžek z koncertu je proto každoročně věnován právě jim, a to prostřednictvím charitativních spolků KORUNKA LUHAČOVICE a KORUNKA VELKÉ LOSINY.

Během dvaceti let se na pódiu Kulturního a kongresového centra Elektra v Luhačovicích vystřídala celá řada významných hostů.

, ,
F