Home » ZPRÁVY » KRIMI » Kdo řídil havarované vozidlo

Kdo řídil havarované vozidlo

Zlínští dopravní policisté prověřují skutečně neobvyklou dopravní nehodu, při níž havarované vozidlo nikdo neřídil. To aspoň tvrdí pasažéři, kteří ve vozidle jeli. Vzhledem k tomu, že všichni tři nadýchali nemalé množství alkoholu, je pochopitelné, že se zřejmě skutečný řidič nechtěl dostat do problému.

Trojice mladých lidí ve věku 24, 25 a 30 let projížděla v noci 10. 12. 2023 ze soboty na neděli deset minut před jednou hodinou ráno Luhačovicemi po kruhovém objezdu ve směru na Uherský Brod. Řidič nezvládl řízení a po kruhovém objezdu jel rovně, přičemž projel jeho vnitřní částí. Prorazil přitom všechny pneumatiky, poškodil stožár a vozidlo zůstalo stát na protější straně. Dechové zkoušky u pasažérů ukazovaly hodnoty od 1,66 do 2,36 promile alkoholu. Všichni shodně tvrdili, že nikdo neřídil a řidič utekl.

Informaci o skutečném řidiči tohoto vozidla přijmeme na lince tísňového volání policie – 158 nebo na kterékoli policejní služebně. Věříme, že se v něm před Vánoci probudí svědomí a postaví se ke spravedlnosti čelem.

tz.
por. Bc. Monika Kozumplíková
Foto: PČR

, , ,
F