Home » ZPRÁVY » OSTATNÍ ZAJÍMAVOSTI » ROYAL SPA pomáhala v roce 2021 potřebným

ROYAL SPA pomáhala v roce 2021 potřebným

Přesto, že celý letošní rok byl díky epidemii covidu a protiepidemickým restrikcím velmi náročný a lázně patří mezi nejvíce postižené obory, pomáhala lázeňská skupina Royal Spa i v tomto roce potřebným. Na dobročinné účely a charitativní pomoc věnovala více jak 350 tisíc korun.

„V tomto roce jsme podpořili několik různých charitativních akcí a projektů. Doba byla těžká, ale přesto se snažíme pomoci těm, kteří jsou na tom ještě hůře,“ sdělil generální ředitel lázeňské skupiny Royal Spa Martin Plachý.

Skupina Royal Spa během letošního roku prostřednictvím dobročinné organizace Korunka Pomáhá darovala 150 tisíc korun na pomoc konkrétním rodinám na jižní Moravě, které letos na konci června zasáhlo ničivé tornádo.

„V závěru roku je doba vánoční, lidé se navzájem obdarovávají, proto i my jsme během tohoto svátečního období darovali dalších 200 tisíc korun neziskové organizaci Korunka Pomáhá na pomoc postiženým dětem,“ řekl Martin Plachý.

Na vánoční dar společně přispěly všechny lázeňské hotely a destinace skupiny Royal Spa – Termální Lázně Velké Losiny a Termály Losiny, Sirnaté Lázně Ostrožská Nová Ves, lázeňské hotely Miramare-Luhačovice a Royal Mariánské Lázně.

 

Miramare

tz.

 

 

, , , ,
F