Home » ZPRÁVY » SPORT » Luhačovičtí fotbalisté mají nové dresy

Luhačovičtí fotbalisté mají nové dresy

Luhačovičtí fotbalisté mají nové dresy. Nesou se v duchu nové identity města.

Jsou krásné, povedené a dělají velkou radost. Řeč je o nových dresech fotbalistů FK Luhačovice (FKL), které minulý týden slavnostně pokřtili společně se starostou Marianem Ležákem jak jinak, než Vincentkou. Dresy mají vyobrazeny loga klubu a sponzora, i města Luhačovic. Současně se ale nesou v novém vizuálu Luhačovic, které je velmi úspěšné a oblíbené.

I dresy luhačovických fotbalistů se všem líbí, dokonce v nich následující zápasy hned dvakrát vyhráli.

„Máme velkou radost, že se do nové identity města Luhačovic zapojují jak kulturní organizace ve městě, tak také naše sportovní kluby, dresy jsou opravdu povedené“ uvedl Marian Ležák.

Fotbalový klub v Luhačovicích získal nové, vlastní dresy po dlouhé době, proto fotbalistům FKL udělaly velkou radost.

„Všichni jsme z nich nadšení, mají úžasnou barvu, měli jsme z nich velkou radost, hráči i členové týmu,“ pochválil novinkové dresy v barvách Luhačovic hráč a člen výboru FKL Martin Horáček.

A jak vznikla myšlenka připojit luhačovický fotbalový klub k nové identitě města prostřednictvím nových dresů hráčů?

Za vším byli bratři Červenkovi.

„Říkali jsme si, že bychom potřebovali nové dresy, dosud jsme hráli jen v trikotech FC Fastav Zlín. Bylo to fajn, ale ne super. Proto jsme se spojili se starostou Luhačovic Marianem Ležákem. Slíbili jsme mu, že koupíme nové dresy hráčům, kde bude i logo města Luhačovic a město bude hledat dotaci pro stavbu tribunu pro diváky a rodiče,“ vysvětlil předseda klubu FKL Zdeněk Červenka. Podle něj jsou ohlasy na novou vizáž fotbalistů velmi pozitivní. „Nové dresy hodnotili vesměs všichni dobře. Hráči, diváci, fanoušci a bývalí hráči. Dokonce se někteří z nich nechali slyšet, že v takových dresech by chtěli u nás hrát znovu. Takže kdoví, třeba nám nové dresy přinesou i nové fanoušky,“ usmál se Zdeněk Červenka.

 

dresy

tz.
Foto: Město Luhačovice

 

 

 

, , , , ,
F