Home » ZPRÁVY » CHARITA LUHAČOVICE » Tříkrálová sbírka 2021 na Luhačovicku bude, ale možná i jinak

Tříkrálová sbírka 2021 na Luhačovicku bude, ale možná i jinak

Nový rok nám pomalu začíná klepat na dveře. A my bychom byli velmi rádi, kdyby koledníci mohli chodit po ulici s písní přející vám všem štěstí, zdraví, dlouhá léta a přinést vám tak požehnání do nového roku. Vše však záleží na vývoji epidemiologické situace u nás. V současné době hledáme vhodnou formu a způsob koledování, tak abychom neohrozili bezpečnost koledníků i dárců.

Když se situace bude vyvíjet dobře, tak by se Tříkrálová sbírka v územní působnosti Charity Luhačovice mohla uskutečnit v sobotu 9. ledna 2021. A to vše s ohledem na veškerá epidemiologická opatření. Je tu však také možnost, že se koledování uskuteční i virtuálně. O vývoji situace vás chceme aktuálně informovat.

Kdo má zájem se koledování zúčastnit může se přihlásit u našeho koordinátora dobrovolníků a tříkrálové sbírky pana Mgr. Karla Adámka. Kontaktovat jej lze na čísle 737 012 235, 577 132 355 nebo e-mailem dobrovolnici@luhacovice.charita.cz, pouze ve všední dny.

V současné době se snažíme všechny naše služby zachovat bez omezení. Doufám, že se nám koledu podaří nějakým způsobem připravit a budeme moci k vašim domovům přinést tříkrálové požehnání.

TKS 2020 Luhacovice

tz.
Mgr. Anna Martincová
Foto: Charita Luhačovice

 

 

 

, , , , , ,
F