Home » ZPRÁVY » CHARITA LUHAČOVICE » Pomohli jste nám koupit nový charitní automobil

Pomohli jste nám koupit nový charitní automobil

S radostí Vám můžeme oznámit, že kampaň „Pomozte nám s koupí nového automobilu pro Charitu Luhačovice 2017/2018“ byla před časem ukončena. Díky darům od firem a jednotlivců se nám podařilo získat finanční prostředky a realizovat tak nákup nového vozu pro Charitu Luhačovice. Nový automobil k nám dorazil v pondělí 26. listopadu 2018.

V loňském roce jsme uveřejnili sdělení v tiskové zprávě ze dne 17. srpna 2017: „Čím dál častěji pociťujeme, že potřebujeme v nejbližší době obnovit náš vozový park. Proto jsme od června zahájili kampaň „Pomozte nám s koupí nového automobilu pro Charitu Luhačovice 2017/2018“. Finanční prostředky chceme získat na nákup nového charitního vozu postupně od firem i jednotlivců, kteří nám chtějí pomoci. Od nového vozu očekáváme, že bude spolehlivým a bezpečným pomocníkem při zajištění sociálních služeb potřebným v okolních obcích.“

 Velmi nás potěšilo, že tato výzva přinesla brzy své první ovoce v podobě výtěžku z Adventního benefičního koncertu pro Charitu Luhačovice i spolupráci s patronem kampaně Patrikem Hetmerem (reprezentantem ČR v alpském lyžování zrakově postižených sportovců žijící v Luhačovicích) a mnoha dalšími, kterým naše situace nebyla lhostejná. Tak jsme mohli získat nemalé finanční prostředky, které nám pomohly být našemu snu blíž.

predani auta 3.2017

tz.
Anna Martincová

 

, , ,
F