Home » ZPRÁVY » LÁZNĚ LUHAČOVICE » Využijte krásy podzimu v Luhačovicích

Využijte krásy podzimu v Luhačovicích

Pro Slováky jsou atraktivní nejen domácí lázně, ale rádi navštěvují i moravské Lázně Luhačovice. Na lázeňské pobyty je nejoblíbenější čtyřhvězdičkový Jurkovičův dům a na wellness hotel Alexandria. Hotel Alexandria**** nabízí komfortní pokoje, reprezentační prostory, atraktivní balíčky, profesionální servis a špičkovou gastronomii – vše pod jednou střechou. Dále má wifi připojení, bazén, saunový svět, fitness centrum, lázeňské a wellness procedury. K dispozici jsou Francouzská restaurace a Night Club.

V Luhačovicích se dá příjemně strávit den procházkami, posezením v obnoveném lázeňském parku, ochutnáváním zdejších světoznámých minerálních vod na čele s Vincentkou a obdivováním pohádkově krásných staveb ve stylu lidové secese, které tu po sobě zanechal nejvýznamnější slovenský architekt Dušan Jurkovič. Luhačovice jsou po cestě vzdáleny pouhých 25 km od hraničního přechodu Drietoma – Starý Hrozenkov, 54 km od Trenčína a 165 km od Bratislavy.

Světoznámou Vincentku – minerální vodu z přírodního léčivého zdroje vyvěrající v Lázních Luhačovice, si mohou návštěvníci popíjet u původního pramenu Vincentka. Mohou si ji však odvézt i jako suvenýr v lahvích z pramene Nová Vincentka. Prodává se i v nosních sprejových aplikátorech a jako koncentrát pro výplach dutin, je přidávána do zubních past, pastilek, sirupů, hydratačních krémů a sprejů Vincentka. K oblíbeným suvenýrům patří i bylinný likér Luhačovická bylinná a unikátní lázeňské pohárky Nectarium a Labuť.

luha al

tz.
Foto: Lázně Luhačovice

 

 

, ,
F