Home » ZPRÁVY » SPORT » Provodov – FK Luhačovice A 0:0, na penalty 4:5 pro FKL

Provodov – FK Luhačovice A 0:0, na penalty 4:5 pro FKL

V sobotu 25. 8.  nás čekal velmi silný soupeř. Hlavně na domácí půdě vítěz loňského ročníku body neztrácí. Zápas to byl těžký, dobře organizovaný Provodov hrál z pevné obrany a spíše spoléhal na brejkové situace. Ovšem naši zadáci si počínali taktéž velmi dobře. Bezpečně uhlídali duo Ulman, Haloda. V zápase jsme si vytvořili tlak, bohužel domácí odolávali. Největší příležitosti měl v první půli Broňa Červenka, ten bohužel mířil po rohu nad bránu Radka Petra. Stejně tak mířil Pavel Postava po přihrávce Kořenka. Provodov měl jednu slibnou příležitost ve 33. minutě, odražený míč se dostal na nohu domácího hráče, který těsně minul.
Ve druhé půli jsme si vytvořili dvě brankové příležitosti. V 72. minutě našel Kryšpín hlavu Peška, Radek Petr skvělým zákrokem míč chytil. V 75. minutě jsme měli ke gólu nejblíže, Mára Polách poslal krásný centr do vápna, David Hubáček se prosadil i mezi dvoučlenou obranou, bohužel míč skončil na tyči domácí svatyně. V závěru Haloda poslal odražený míč z voleje do Kryšpína a poslední slovo měl Polách, bohužel jeho hlavička mířila do rukou brankaře. Na řadu tedy přišly penalty. Naši borci byli bezchybní. V poslední sérii Urbánek trefil horní tyč a bylo rozhodnuto.

Penalty: Suchý, Polách, Hubáček, Popelka, Červenka B.

Sestava: Švec-Kryšpín, Polách, Popelka, Červenka B., Kořenek J., Pavlíček V., Suchý, Postava, Hubáček, Bernátek (68. Pešek)

Trenér Jelínek:
“Klukům opravdu nemám co vytknout, zápas jsem si užil. Nasazení, aktivita, koncentrace, vše jsem tam našel. Bylo vidět, že chtějí vyhrát. Zápas to byl kvalitní, dostat se do tak organizované a zkušené obrany je velmi těžké. Bohužel tomu chyběl gól. Troufám si říct, že jsme byli většinu zápasu lepším týmem, ovšem musím ocenit i bojovnost a kvalitu soupeře. Přál bych si víc takových zápasů.“

Fotbálek

tz.
FK Luhačovice

 

, ,
F