Home » ZPRÁVY » LÁZNĚ LUHAČOVICE » V Lázních Luhačovice spustili rozsáhlé rekonstrukce, hotel Palace bude komfortnější

V Lázních Luhačovice spustili rozsáhlé rekonstrukce, hotel Palace bude komfortnější

V Lázních Luhačovice od 5. února 2018 probíhá rekonstrukce hotelu Palace, která by měla trvat do 11. března 2018. Přinese zvýšení kvality poskytovaných služeb.

„V restauraci jsou naplánovány úpravy povrchů, dodávka židlí a repase stolů. Součástí je i realizace rautového výdeje v restauraci pro samoplátce a rekonstrukce sociálního zařízení. Výrazné změny budou v prostoru kavárny, kde bude vybudována druhá restaurace. Počítá se zde s odstraněním boxů a jejich nahrazení novými židlemi a stoly. Proměnou projdou i prostory přilehlého baru. Rekonstrukce se dotkne také kuchyně a bude vybudována nová zásobovací cesta včetně výtahu pro dovoz jídla. Ve vstupní hale se hosté mohou těšit na nový sedací nábytek, recepční pult, vstupní automatické dveře do hotelu i koberce. Původní koberce budou také vyměněny nejen ve všech pokojích, ale i na chodbách. Celková investovaná částka dosáhne 25 mil. Kč s DPH za 5 týdnů,“ vyjmenoval J. Dědek.

Dodal, že se jedná pouze o první fázi postupné obnovy hotelu Palace, největšího hotelu v Luhačovicích a hlavního hotelu akciové společnosti Lázně Luhačovice, zaměřeného na lázeňskou léčbu.

Další investice

V závěru roku 2018 společnost počítá také s rozšířením dětské léčebny Vítkov. Pokročily také přípravy na rekonstrukci kolonády s halou Vincentka i záchranu hlavních budov v areálu Vodoléčby a Slunečních lázní, ale nejde o investice na jeden rok. Budou prováděny postupně. Společnost již v roce 2017 realizovala řadu investic v souladu s plánem. Modernizaci energetického hospodářství společnosti a přechod na výkonnější formy zásobování teplem tak oceňuje především v zimě každý den. Nový systém je ekonomicky výhodnější a šetrnější k životnímu prostření. Jednodušší je i regulace tepla v jednotlivých objektech (66 mil. Kč včetně DPH). Lázně zahájily i obnovu povrchů vybraných komunikací v Lázeňském areálu. Nejfrekventovanější úseky před Jurkovičovým domem a Lázeňskou poliklinikou získaly od loňského léta novou podobu (12,5 mil. Kč včetně DPH). Společnost pečuje také o 10 přírodních léčivých zdrojů, které má ve správě. Kromě částečné rekonstrukce Aloisky a Pramene Dr. Šťastného, na začátku podzimu prováděla práce u zdroje Vladimír, který by chtěla v roce 2018 začít využívat pro uhličité koupele a inhalace.

 

Lázně Luhačovice jsou dlouhodobě nejnavštěvovanějšími moravskými lázněmi. Nacházejí se v lůně krásné přírody a lákají návštěvníky nejen svými léčebnými a wellness pobyty či perfektními službami, ale i neopakovatelnou architekturou Dušana Jurkoviče a výjimečnými minerálními vodami na čele s Vincentkou. Lázně poskytují kvalitní komplexní péči o pacienty s onemocněním dýchacích cest, pohybového aparátu, trávicího ústrojí, látkové výměny (cukrovka), oběhového ústrojí a onkologická onemocnění. Luhačovice jsou ideálním místem pro relaxaci, nabízejí wellness víkendy i relaxační pobyty pro všechny věkové kategorie.

palác h

tz.

 

, ,
F