Home » ZPRÁVY » KRIMI » Ve Slavičíně zmizely za noc dvě Octavie

Ve Slavičíně zmizely za noc dvě Octavie

O krádež tří osobních vozidel značky Škoda Octavia Combi se pokusil dosud neznámý zloděj v noci z úterý 9. 1. 2018 na středu 10. 1. 2018 ve Slavičíně. Dvě vozidla zmizela, třetí se lapkovi ukradnout nepodařilo. Celková škoda se vyšplhala na 424 000 korun.

Zmizení první Škody Octavia zjistil její čtyřiačtyřicetiletý majitel v úterý krátce před šestou hodinou ráno. Škoda způsobená odcizením vozidla se vyšplhala na více než čtvrt milionu korun.

O tom, že před domem nestojí vozidlo, které tam v úterý kolem půl osmé večer zaparkoval, se osmatřicetiletý majitel dozvěděl po dvanácti hodinách. Ve vozidle měl uložené osobní věci včetně dokladů a platební karty. S vozidlem odcizil zloděj také nářadí, které měl majitel v kufru. Celková škoda činí více než sto šedesát tisíc korun.

O třetí krádež se zloděj pokusil také ve Slavičíně. Tentokrát se mu však Škodu Octavii ukrást nepodařilo. Odcizil vložku spínací skříňky, čímž způsobil majitelce škodu asi za deset tisíc korun.

Policisté a kriminalistický technik odebrali na všech místech stopy a po pachateli pátrají. Případy šetří jako krádež, neoprávněné užívání cizí věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Jakékoli poznatky k podezřelým osobám, které se pohybovaly v noci z úterý na středu ve Slavičíně na obou sídlištích, přivítají policisté na lince tísňového volání policie – 158.

IMG_2780

tz.
nprap. Monika Kozumplíková

 

 

 

,
F