Home » ZPRÁVY » SPORT » Áčku se opět nepodařilo z venkovního utkání dovézt ani bod, Béčko si s chutí zastřílelo na Mladcové

Áčku se opět nepodařilo z venkovního utkání dovézt ani bod, Béčko si s chutí zastřílelo na Mladcové

Po vysokých výhrách s Chropyní a v poháru na Baťově čekal fotbalisty nepříjemný soupeř a to Morkovice. Béčko zajíždělo na Mladcovou s touhou opět zvítězit a držet se čela tabulky.

Morkovice vs. FKL A  2:1 (1:1)

Dnes jsme rozhodně nepředvedli kvalitní výkon. Soupeř má svou sílu, ovšem oba týmy působily nervózně a hra se táhla z jedné strany na druhou. Bylo vidět mnoho nepřesností a osobních soubojů. První šanci jsme si vytvořili ve 2. minutě, ovšem Štěpán Červenka mířil do středu branky. Poté udával tempo hry soupeř. Domácí nejprve zahrozili střelou vedle. Ovšem v 15. minutě se radovali, kdy zakončili přesně po křídelní akci (1:0). Po obdržené brance jsme se zvedli. Nejprve měl šanci opět Štěpán, opět bohužel mířil do brankáře. Stejně si o chvíli později počínal Liška. Ve 35. minutě vysunul Suchý Kryšpína, ten se prosadil po individuální akci a vyrovnal (1:1). Poslední slovo v první půli měli domácí, střelu ovšem kryl Švec. Druhá půle byla spíš o faulech než o fotbale. Ovšem ve 48. minutě mohli domácí skórovat. Hlavička z malého vápna ovšem mířila nad. V 64. minutě opět v pokutovém území selhal Štěpán. Poté se jednalo spíše o náznaky, nebo nedotažené akce. Zápas rozhodl samotný závěr. Náš tým v 90. minutě zahrával přímý kop, bohužel z toho byla brejková situace a nedorozumění Švece s obranou. Tato hrubá chyba zapříčinila pokutový kop. Proto nevezeme ani bod po prohře 2:1.

Branky: Tesař, Gropl (p.) – Kryšpín

Sestava: Švec-Pešek (68. Bartek), Suchý, Popelka, Hubáček, Červenka O., Kryšpín, Liška (76. Slobodian), Polách, Bernátek, Červenka Š. (89. Coufalík)

Hodnocení trenéra: „Dnes nám nehrál střed hřiště, v nektěrých momentech jsme zbytečně panikařili. Byly jsme hrozně nepřesní. Závěr raději nebudu komentovat, je to fatální selhání.“

Mladcová B vs. FKL B  0:11 (0:5)

Béčko zajíždělo na Mladcovou s touho prodloužit svou vítěznou sérii. Do první velké šance a prakticky jediné gólové se dostali domácí v 8. minutě. Po pěkné přihrávce za obranu postupoval sám na brankáře Černý, ale jeho pokus vykryl Coufalík. V 11. minutě spustil málo vídaný brankostroj David Červenka, který proměnil své sólo 0:1. Ve 20. minutě si situaci vyměnili Červenka s Daněm a druhý jmenovaný přidal druhou branku 0:2. Ve 29. minutě se opět po rychlém protiútoku prosadil David Červenka 0.3. O minutu na to jsme rozehráli rohový kop na krátko a Marek Polách krásnou dělovkou z pravé strany vymetl pavučiny 0:4. Aby toho nebylo málo tak ve pět minut před koncem doklepl David Červenka střelu Ďurdi a zkompletoval tak svůj hattrick 0:5. Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu jako první a vůbec jsme rezervu Mladcové nešetřili. V 53. minutě si postavil mič k rozehrání přímého kopu Marek Polách a krásnou točenou ránou kolem zdi nedal brankáři Ondrášovi šanci 0:6. V 64. minutě vrátil hlavičkou Zdeněk Červenka míč před bránu, kde stál neobsazený Zmeškal a svou šancí nepohrdl 0:7. V 68. minutě dostal brankář Coufalík malou domů a před dotírajícím útočníkem mu nezbylo nic jiného než nakopnout míč dopředu, kde šel do souboje Horáček a míč propadl tak šťastně, že se do sóla dostal David Červenka a střelou podél brankáře upravil skóre na 0:8! Pět minut na to krásným křížným nákopem za obranu vybídl Jelínek naběhnutého Zámorského, který obešel i brankáře Ondráše 0:9. V posledních patnácti minutách si vzal slovo opět ostrostřelec David Červenka, který přidal dvě branky a v káždém z poločasů tak vsítil hattrick!!! Béčko tak pokračuje v krasojízdě a díky zaváháni soupěřů se dostalo na první místo tabulky!

Branky: David Červenka 6x, Polách 2x, Zmeškal, Zámorský, Daňo

Sestava: Coufalík – Michna, Jelínek, Zmeškal, Šůstek – Ďurďa, Polách, Z. Červenka, Zámorský – Daňo, D. Červenka

Hodnocení trenéra Michala Caránka: Musím tým pochválit za příštup do obou poločasů. Konečně se nám podařilo výborně zrealizovat rychlé protiútoky. Těší mě také, že již čtvrtý zápas po sobě jsme udrželi vzadu čisté konto. Nabádám tým k tomu aby pokračoval ve stejných výkonech i v dalších zápasech, protože do konce soutěže je ještě dlouhá cesta a nesmíme podlehnout sebeuspokojení.

Autor: FK Luhačovice

 

,
F