Home » ZPRÁVY » SPORT » Áčko z Luhačovic porazilo Rožnov a dál vévodí tabulce

Áčko z Luhačovic porazilo Rožnov a dál vévodí tabulce

Od první minuty jsme byli aktivnějším týmem.

Soupeř přijel spíše s defenzivní taktikou a tak to bylo hodně o hledání skulinek. A hned první našel Martin Bernátek, který již ve 4. minutě vstřelil branku na 1:0. Soupeř ani po obdržené brance nezvýšil aktivitu. Jejich nakopávané míče sbírala naše pozorná obrana. Druhou branku přidal ve 25. minutě agilní Talaš. Vše vypadalo na lehký průběh. Opak byl ale pravdou. I když jsme měli několik slibných příležitostí na navýšení skóre, nepodařilo se. A tak přišel trest. Ve 45. minutě nakopl za naši obranu míč Bolf, náběh hostujícího útočníka jsme nezachytili a Švec byl u míče pozdě, hráče fauloval. Pokutový kop bezpečně proměnil hostující Zetocha. Poločas tedy 2:1.

Druhá půle začala podobně jako první, bohužel vyložené šance jsme opět neproměnili. Soupeř ucítil šanci a navýšil aktivitu. Ta ovšem troskotala většinou před pokutovým územím nebo střelou mimo. Největší příležitost měl Liška, ten ovšem mířil hlavou přímo do náruče brankáře. Chvíli poté již ležel mimo branku, ovšem Talaš trefil hráče na brankové čáře. Další příležitost prováhal Ondra Červenka i Martin Bernátek. A mohl přijít další trest. V 90. minutě zahrávali hosté přímý kop. Odražený míč se dostal k hostujícímu hráči, jeho pokus ovšem bravůrně zneškodnil pozorný Švec. Soupeř tak ze dvou šancí málem trestal naši nedůslednost.

Branky: Bernátek, Talaš

Hodnocení trenéra:

„Dnes jsme byli jasně lepším týmem. Hráli jsme proti pozorné obraně a přes to  jsme si vytvářeli šance. I tak nám zápas ukázal zvednutý varovný prst. Pokud nebudeme naprosto koncentrovaní na svou práci, přijde trest. Musíme si více vážit šancí, které si vytváříme. A rozhodně musíme pracovat na předfinální fázi, tam jsme hodně nepřesní.“

Fotbálek

 

 

, , ,
F