Home » ZPRÁVY » SPORT » FK Bystřice pod Hostýnem – FK Luhačovice 2:1

FK Bystřice pod Hostýnem – FK Luhačovice 2:1

Do první půle jsme vstoupili aktivně a dá se říct, že celý poločas jsme diktovali tempo hry.

Soupeř ovšem pečlivě bránil, a naše hra končila většinou na hranici pokutového území. Soupeř se dostával k naší bráně spíše přes nakopávané míče a standardní situace. Coufalík v naší bráně, musel řešit jen jednu situaci, kdy zakončovala domácí posila Berky na dlouhou nohu. Na druhé straně jsme hledali skulinky mezi obrannou řadou. Většinou jsme pálili nepřesně nebo naše přihrávky v pokutovém území nenašli správného adresáta. Až ve 41. minutě si našel odražený míč David Červenka a prudkou ranou propálil vše co mu stálo v cestě. Šli jsme do vedení.
Druhý poločas začal ve stejném duchu. Tlačili jsme se do útoku, ale nezvládali jsme koncovku. Nejprve jsme promarnili šanci v úniku dva na jednoho. Následoval nepříjemný střet hlava, který odnesl čtyřmi stehy náš Tonda Popelka a musel střídat. Od té doby se domácí zvedli, začali být aktivnější a za svůj důraz byli odměněni. Nejprve spálil tutovku David Červenka a jako by se opakovala situace z minulého zápasu. Nedáš dostaneš. Z protiútoku udeřil domácí Pumprla, bylo vyrovnáno. Domácí chtěli 3 body a vrhli vše do útoku. Ovšem naše pozorná obrana je nepustila do přímého zakončení. Naopak, z rychlého brejku jsme mohli v závěru vstřelit vítěznou branku právě my. Ovšem Kryšpín sám v pokutovém území mířil vysoko nad. Šlo se tedy do pokutových kopů. Tentokrát byli šťastnější domácí borci, kdy naše penalty neproměnil Kořenek, Slobodian a Červenka Š. Domů tedy po prohře na penalty vezeme pouze bod.

Hodnocení trenéra:

„Zásadní dnes bylo neproměňování šancí a nucené střídání Popelky. Na gól se zbytečně nadřeme, přitom příležitosti si umíme vytvořit. Musíme být důslednější v koncovce! Po střídání Popelky nás začal soupeř tlačit, kluci zbytečně panikařili. Nebyl na hřišti nikdo kdo by hru zklidnil. Někteří hráči mě dnes svým výkonem zklamali, takhle se o špici nehraje. Na druhou stranu musím ocenit soupeře a jeho chuť zvrátit výsledek. Následné penalty jsou již loterie, minule jsme je zvládli, tentokrát jsme selhali. Musíme zápasy rozhodovat v řádné hrací době!“

Fotbálek

Autor: FK Luhačovice

 

 

, ,
F