Home » ZPRÁVY » SPORT » Áčko z Luhačovic zvítězilo 2:0 v Boršicích a upevnilo svou pozici na špici tabulky

Áčko z Luhačovic zvítězilo 2:0 v Boršicích a upevnilo svou pozici na špici tabulky

První půle se nám vydařila jak herně, tak výsledkově.

Soupeře jsme zatlačili a vytvořili jsme si několik slibných šancí. Popelka nastřelil břevno, Bernátkovu hlavu zneškodnil domácí brankář. O minutu později jsme udeřili gólově. David Červenka poslal míč před bránu, kde se gólově prosadil Štěpán Červenka. Ve 24. minutě vstřelil gól i David, když si poradil s prosunem Tondy Popelky. Pět minut před koncem mohl vstřelit i svou druhou branku, ale sólo na brankáře neproměnil. Ve 41. minutě kryl Švec přihrávku těsně před dotírajícím útočníkem domácích. Soupeř v první půli prakticky nevystřelil na branku.
Ve druhé půli se hrálo více ve středu hřiště. V 55. minutě si dobře zaběhl za obranu Liška, obešel golmana, ale z úhlu minul. I ve druhém poločase pelášil sám na brankáře David Červenka, bohužel opět neproměnil. V 72. minutě gól vstřelil Ondra Červenka, ale pro ofsajd nebyl uznán. Soupeř zahrával několik rohů, v závěru si vytvořil mírný závar před naší brankou. Ovšem míč skončil mimo. Zaslouženě bereme 3 body.

Hodnocení trenéra: „První poločas konečně splňoval to, čím by jsme se měli prezentovat. Zápas jsme měli myslím pod kontrolou. Soupeř si nic zásadního nevytvořil. Může nás mrzet jen množství nevyužitých šancí. Dohrávali by jsme víc v klidu.“

Branky: Červenka Š., Červenka D.

IMG_7392

Autor: FK Luhačovice

 

, ,
F