Home » ZPRÁVY » LÁZNĚ LUHAČOVICE » Tradiční sushi v noblesní Francouzské restauraci

Tradiční sushi v noblesní Francouzské restauraci

Již pátým rokem je na každý únorový víkend ve Francouzské restauraci ALEXANDRIA **** Spa & Wellness hotelu v Luhačovicích připraven gastronomický zážitek v podobě nejznámějšího japonského jídla sushi. Budovu hotelu z 30. let minulého století nelze v centru města přehlédnout. Právě tak návštěvníky okouzlí interiér Francouzské restaurace se skvělým personálem a nabízenými službami.

Ředitelka hotelu ALEXANDRIA Ing. Miloslava Fialová k tomu poznamenává: „Kuchaři Francouzské restaurace získali své dovednosti pod vedením japonského mistra sushi, pana Shin Young Ug. V průběhu školení absolvovali několikadenní stáž v pražské sushi restauraci, kde zažili skutečnou atmosféru japonské kuchyně. Mistři kuchaři vám budou přímo před očima kouzlit malá umělecká díla v podobě sushi a vy si budete moci vybrat, zda okusíte s lososem, avokádem, mořskými plody nebo jinou nabízenou variantu. Pro úplné nováčky jsme připravili degustační menu s kalíškem rýžového vína saké jako pozornost.“

Dodává, že exotické sushi ze „Země vycházejícího slunce“ si pro svoji lehkost a originalitu získává v poslední době stále více příznivců, je oblíbené po celém světě nejen pro svoji netradičnost, ale také výživovou hodnotu. V našich končinách jsme sice zvyklí konzumovat ryby převážně tepelně upravované, avšak syrové ryby jsou pro zdraví prospěšnější.

Nevšední zážitek ve Francouzské restauraci můžete završit návštěvou hotelového wellness centra ve stylu řecko-římských lázní. Zážitkový bazén, whirlpool, Kneippův chodník, vyhřívaná lehátka a saunový svět jsou to pravé pro načerpání energie do dalšího pracovního týdne.

Exotické chutě Japonska si můžete vyzkoušet během celého února a to vždy v pátek od 17.30, do neděle do 14.30 hodin. V únoru také můžete pozvat svou partnerku či partnera na skvělé „Valentýnské menu při svíčkách“ podávané v noblesním prostředí Francouzské restaurace v termínu: 13. – 16. 2. 2017. V březnu jsou zase k dispozici pochoutky z mořských ryb. Lépe je představí nabídka: „To nejlepší z moří a oceánů“. Termín: pátek – neděle.

Francouzská restaurace je chloubou hotelu Alexandria. Výjimečné prostředí uspokojí i náročné milovníky dobrého jídla podávaného v noblesním prostředí. Zároveň nabízí i služby, které se dnes již velmi nevidí. První hosté si mohli nevšední atmosféru vychutnat již na konci 30. let minulého století. Původní interiér na vás dýchne nevšední elegancí jako v černobílých předválečných filmech. Křišťálové lustry, zrcadla, velkoplošné originální obrazy či interiérové doplňky potažené pravým zlatem navodí slavnostní atmosféru už při vstupu. Sklenice, příbory či látkové ubrousky na precizně prostřených stolech dávají tušit, že zde na vás čeká nevšední gastronomický zážitek. Nespěchejte. Vybírejte z lákavé nabídky jídel a vín, zaposlouchejte se do decentní hudby a nechte si například poradit od dokonale oblečeného číšníka nebo šéfkuchařky, která vám ráda doporučí jednotlivé kulinářské speciality přímo u stolu. Kromě stálé nabídky se ve Francouzské restauraci pravidelně každý měsíc připravují i oblíbené gurmánské dny.

Francouzská restaurace právem patří k tomu nejlepšímu, co na Zlínsku najdete a skutečný labužník by sem čas od času měl zavítat. Jedna věc si však zaslouží zdůraznit. Je to vystupování číšníků, kteří dávají vyniknout špičkové gastronomii a dělají z Francouzské restaurace výjimečný podnik. Zde skutečně čas strávený u stolu není ztraceným časem. Nechte se tedy unést kumulovaným požitkem z atmosféry luxusního nadčasového prostředí i výjimečných jídel.

Sushi_1400x1050

Více informací na www.HotelAlexandria.cz a na Facebooku.

Foto: Lázně Luhačovice

 

, , , ,
F