Home » ZPRÁVY » HZS » Hasiči zasahovali na místě tragické dopravní nehody u Luhačovic

Hasiči zasahovali na místě tragické dopravní nehody u Luhačovic

Jednotky profesionálních a dobrovolných hasičů z Luhačovic dorazily v pátek 9. 12. 2016 na místo hlášené dopravní nehody, ke které došlo na komunikaci z Luhačovic směrem na Uherský Brod a Biskupice,  v 20.23 hodin.

Osobní vozidlo vyjelo mimo komunikaci, kde přerazilo kmen stromu a zůstalo zdemolované v příkopu za krajnicí vozovky. V době příjezdu hasičů už na místě zasahovala hlídka Policie ČR, která se snažila oživit řidiče vozidla. Hasiči se připojili k policistům a společně pokračovali v oživovacích pokusech, a to až do příjezdu zdravotnické záchranné služby. I přes veškerou snahu všech zasahujících utrpěl řidič vozidla zranění neslučitelná s životem.

Hasiči zajistili místo nehody a havarované vozidlo proti vzniku požáru. Zkontrolovali také zda nedošlo k úniku provozních kapalin. Na místě události pak zůstala pouze jednotka profesionálních hasičů, která provedla nasvětlení místa události pomocí osvětlovacího stožáru zásahového vozidla a asistovala policistům. Po ukončení vyšetřování hasiči odstranili přeražený stromu, který zasahoval do vozovky a komunikaci uklidili.

neh91216

neh9.12.16 (1)

neh9.12.16 (2)

por. Bc. Libor Netopil
tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
Foto: HZS Zlínského kraje

 

,
F