Home » ZPRÁVY » LÁZNĚ LUHAČOVICE » Neváhejte a dopřejte si v Lázních Luhačovice pobyt se slevou až 20 %

Neváhejte a dopřejte si v Lázních Luhačovice pobyt se slevou až 20 %

images-alexandria-alexandria-

Návštěvnost Lázní Luhačovice, a. s., každoročně roste a hlavně smluvní kapacita pojišťoven je plně obsazená. Celkový počet hostů v roce 2016 by měl dosáhnout rekordních 34 000. Akciová společnost však vychází svým klientům z řad samoplátců vstříc a v posledních letech jim nabízí možnost zajistit si požadovaný termín pobytu včas a navíc s výraznými slevami. I nyní přicházejí lázně s atraktivní nabídkou až 20 procentních slev za včasné objednání pobytu na rok 2017. Nabídka first minute platí jen do 19. prosince 2016. Informoval o tom Ing. Jiří Dědek, MBA, výkonný ředitel Lázní Luhačovice.

„Základem nabídky roku 2017 jsou tradiční a osvědčené produkty i jeden úplně nový pobyt. Nechybí ani velikonoční, vánoční, adventní nebo silvestrovské pobyty s bohatým programem. Novinkou příštího roku je pobyt Dovolená pro single cestovatele v hotelu Alexandria. Ve vybraných víkendech připravujeme organizovaný program s profesionálním koučem s cílem přiblížit lázně singles a sólo hostům, kteří mohou během pobytu poznat nové lidi a přátele. I příští rok jsme do nabídky zařadili pobyt Ve víru tance s Janem Onderem a Lucií Hunčárovou, oceněný produkt z posledního ročníku celostátní soutěže Velká cena cestovního ruchu. Součástí budou opět pobyty spojené s kulturními programy a letními festivaly. K nejžádanějším budou jistě patřit pobyty v době zahájení hlavní lázeňské sezóny, červencového Festivalu Janáček a Luhačovice nebo během Dnů slovenské kultury,“ řekl J. Dědek.

Upozornil i na to, že podobně jako v předcházejících letech získá i v dalším roce každý host akciovky po příjezdu slevovou knížku, s níž výrazně ušetří ve wellness centru, bazénu v Centrálních lázních nebo při objednání výletů. Řadu dalších slev v našich partnerských prodejnách v Luhačovicích lze čerpat po předložení klientské karty akciové společnosti Lázně Luhačovice.

Oblíbenost Lázní Luhačovice, a. s., neustále roste, o čemž svědčí rostoucí návštěvnost a často i vyprodané kapacity. Sehnat konkrétní pobyt uprostřed sezony je většinou nemožné. Proto by si měli zájemci rezervovat konkrétní termín ve vybraném zařízení již v předstihu, aby měli jistotu. „Objednejte si svůj pobyt včas, protože nabídka platí pouze do 19. 12. 2016. Podmínky pro přiznání slevy FIRST MINUTE s garancí nejnižší ceny platí pouze při objednání pobytu v hotelech Alexandria a Jurkovičův dům a v hotelech Palace a Morava v pokojích Superior a Superior Plus a to při objednávce do 19. 12. 2016 a zaplacení zálohy ve výši 30 % nejpozději do 31. 1. 2017. Zaplacení doplatku ve výši 70 % je nejpozději 30 dní před nástupem na pobyt. Podmínky pro přiznání slevy FIRST MINUTE v dalších zařízeních je objednání pobytu do 19. 12. 2016 a zaplacení plné ceny pobytu nejpozději do 31. 1. 2017. Přinášíme nejširší nabídku léčebných, relaxačních, wellness a víkendových pobytů pro rok 2017 v nejrozmanitější škále ubytovacích kapacit v Luhačovicích, konstatoval J. Dědek.

Dodal, že pokud chce zájemce v Lázních Luhačovice strávit letošního Silvestra, měl by si pospíšit. K dispozici jsou již opravdu jen poslední volná místa. Vyprodaný je již hotel Alexandria – vlajková loď wellness pobytů a některé penzióny. Poslední volná místa ještě mají hotely Morava a Palace.

„V ceně je i silvestrovský galavečer v Společenském domě (welcome drink, večeře formou bohatého rautu s neomezenou konzumací vybraných teplých, studených i sladkých lahůdek, bohatý zábavný silvestrovský program, ohňostroj). Kromě zlevněných pobytů na rok 2017 a silvestrovských pobytů mohou všichni zájemci využít i aktuální nabídky na příjemné strávení závěru tohoto roku v Lázních Luhačovice a novoroční pobyty,“ upřesnil J. Dědek.

Lázně Luhačovice, a. s., jsou největší společností poskytující lázeňské a rekreační služby v Luhačovicích. Léčí se zde onemocnění dýchacích cest, pohybového aparátu, trávicího ústrojí, látkové výměny (cukrovka), oběhového ústrojí a onkologická onemocnění. Kromě lázeňských pobytů je to ideální místo pro strávení wellness víkendů a relaxačních pobytů. Lázně Luhačovice jsou to pravé místo na zdravotní dovolenou a odpočinek. Navíc lákají zachovanými díly nejvýznamnějšího slovenského architekta Dušana Samuela Jurkoviče a účinky tamních minerálních pramenů na čele se světoznámou Vincentkou. Tu si můžete z Luhačovic odnést i jako suvenýr v lahvích. Vincentka se prodává i v nosních sprejových aplikátorech a jako koncentrát na výplach dutin, je přidávána do zubních past, pastilek, sirupů, hydratačních krémů a sprejů Vincentka.

tz.
Foto: Lázně Luhačovice

 

 

 

, ,
F