Home » ZPRÁVY » KRIMI » Při úplné uzavírce silnic u Vizovic a u Luhačovic zkontrolovali policisté necelou tisícovku vozidel

Při úplné uzavírce silnic u Vizovic a u Luhačovic zkontrolovali policisté necelou tisícovku vozidel

V pondělí 17. 10. od 9.00 do 13.00 hodin zorganizovali policisté územního odboru Zlín dopravně preventivní akci na silnicích u Vizovic a u Luhačovic, které jsou z hlediska počtu dopravních nehod vyhodnoceny jako rizikové. Na akci se podílela dvacítka dopravních, pořádkových policistů a kriminalistů. Cílem této preventivní dopravní akce byla eliminace nelegální migrace, získání poznatků ke hledaným osobám a věcem pocházejícím z trestné činnosti a získání poznatků k pachatelům. Muži zákona zároveň pátrali po odcizených motorových vozidlech. Policisté současně dohlíželi na to, zda řidiči dodržují zákon o provozu na pozemních komunikacích.

Při úplné uzavírce obou silnic policisté zkontrolovali necelou tisícovku osobních a nákladních vozidel, pět motocyklů a zjistili deset přestupků v dopravě. Dva řidiči řídili vozidlo pod vlivem alkoholu a jeden pod vlivem návykových látek. Těmto třem řidičům policisté zakázali další jízdu, ostatní přestupky vyřešili v blokovém řízení.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

tz.
nprap. Monika Kozumplíková
Foto: PČR

 

, ,
F