Home » ZPRÁVY » SPORT » Provodov vs. FK Luhačovice 1:0

Provodov vs. FK Luhačovice 1:0

Celý zápas byl velmi vyrovnaný. Oba soupeři hledali skulinky v obranách.

Provodov hrozil hlavně po stranách a centrovaných míčích. Ale naši borci většinu z nich likvidovali. V první půli si domácí vypracovali 2 brankové příležitosti. Jednu proměnil Hlavňovský, kdy po odraženém míči při rohovém kopu prostřelil vše co mu stálo v cestě. Ve druhé šanci zakončoval sám Ulman na zadní tyči, bránu však přestřelil. U nás mohl srovnat David Červenka, ovšem centr umístil na dlouhou nohu do výboného brankáře domácích. V další příležitosti se ocitl Polách, ovšem i toho Petr vychytal. Dalekonosnou střelu Lišky vytáhl Petr na rohový kop. Z následného rohu osamocený Ondra Červenka hlavou jen těsně minul míč.

Ve druhé půli začali domácí být nebezpečnější. Ovšem veškerá snaha končila na výbroném Kořenkovi v bráně. 3x vychytal agilního Ulmana. Naše hra začala být nepřesná a vázla kombinace. I tak jsme se dostali do několika zakončení. Ale střely kryl Radek Petr v bráně Provodova. Branka již nepadla a domácí tedy berou 3 body.

 

Provodov vs. FK Luhačovice 1:0 (1:0)

 

Branka: 10. Hlavňovský

Sestava: Kořenek Jakub, Talaš, Suchý, Červenka B. (63. Bartek), Kořenek Jan (75. Kubala), Popelka, Liška, Červenka O., Polách, Bernátek, Červenka D.

„Jsem hrozně zklamaný z některých hráčů. Přístup hlavně v druhém poločase nebyl dobrý a každý ať si sáhne do svědomí. Útočníci dnes nebyli ve své kůži, vázla nám kombinace a klid na kopačkách. Byli jsme neuvěřitelně nepřesní. Terén nemusí být ideální, ale maximální nasazení v boji o první místo soutěže si představuji úplně jinak,“ dodal trenér Jelínek.

 

FK Luhač. Provodov

Autor: FK Luhačovice

 

, ,
F