Home » ZPRÁVY » SPORT » FK Luhačovice vs. SK Boršice 6:2

FK Luhačovice vs. SK Boršice 6:2

Do šance se dostávali oba naši útočníci. Brankář ovšem byl pozorný. Bohužel první branku si připsal soupeř, když jsme nezachytili rozehraný roh a s tečovanou střelou si Kořenek nemohl poradit (0:1). Naštěstí jsme hned po pěti minutách dokázali vyrovnat Davidem Červenkou, který krásně přeloboval vyběhnutého brankáře (1:1). To vše se odehrálo do 30. minuty. Soupeř zahrozil ještě jednou z přímého kopu a míč namířil do tyče.

Druhá půle byla divoká. Hra byla vyrovnaná, ovšem začal úřadovat Polách. Nejprve si naběhl na nádherný centr Davida Červenky a hlavou nedal břankáři šanci (2:1) To se psala 60. minuta zápasu. O deset minut později prostřelil brankáře Boršic dělovkou z poza vápna (3:1). Soupeř ovšem nesložil zbraně. O 3 minuty později opět udeřili z přímého kopu (3:2). Soupeř bojoval o vyrovnání, ale naše obrana byla pozorná. Poslední desetiminutovku jsme měli fantastickou. Nejprve vyrazil do protiútoku stoper Suchý a předložil na zlatém podnose míč Davidovi Červenkovi, ten jej zasunul do prázdné brány (4:2). To byl absolutní zlom zápasu. Soupeř přestal bránit a my jsme trestali. Za 4 minuty akce jako přes kopírak, tentokrát Suchý našel Polácha, toho ovšem vychytal brankář hostů. Z následného rohu si hosté neštěstně srazili míč do vlastní sítě (5:2). V poslední minutě jsme předvedli další nádhernou akci. Tentokrát vyrazil na výlet druhý stoper Broňa Červenka, narazil si Davidem Červenkou a předložil míč volnému Bernátkovi. Ten se ocitl sám před brankářem hostů, a krásným lobem vstřelil poslední gól zápasu (6:2).

Branky: 2x Polách, 2x Červenka D., vlastní, Bernátek

Sestava: Kořenek Jakub, Kořenek Jan, Polách (87. Vičánek), Červenka B., Suchý, Bartek, Popelka, Červenka O., Liška (73. Bernátek), Červenka Š., Červenka D.

„Pro soupeře to je opravdu krutý výsledek. Přijel k nám silný soupeř a do 80. minuty jsme se strachovali o výsledek. Soupeř hrozil hlavně ze standardek. Musím kluky pochválit za bojovnost a udržení klidu za stavu 3:2. Takové zápasy můžeme zvládat pouze týmovou hrou a je vidět, že si to kluci uvědomují. Naopak s čím jsem velmi nespokojený je naše bránění rohů a přímých kopů, to je žalostné. Do dalšího zápasu to musíme zlepšit,“ dodal trenér Jelínek.

1972258_603328849756533_12946455_n

Autor: FK Luhačovice

 

, , ,
F