Home » ZPRÁVY » SPORT » FC Rožnov pod Radhoštěm vs. FK Luhačovice 1:2

FC Rožnov pod Radhoštěm vs. FK Luhačovice 1:2

Vstup do zápasu jsme měli katastrofální. Již ve třetí minutě jsme inkasovali. Ovšem opět se ukázala naše síla.

Postupně jsme se dostávali do tlaku a dokázali jsme na inkasovanou branku ihned odpovědět. V páté minutě se dostal k míči David Červenka. A krásným centrem našel nabíhajícího matadora Martina Bernátka. Ten se hlavou nemýlil a bylo srovnáno (1:1). Neustále jsme se tlačili do útoku. V 16. minutě si vzal míč u lajny Štěpán Červenka, narazil si v pokutovém území s útočníkem a neomylně poslal míč do sítě na zadní tyč (1:2). V první půli jsme soupeře přehrávali, pramenilo z toho mnoho šancí. Nejvyloženějí bohužel tentokrát neproměnil David Červenka. Několikrát se ocitl sám proti samotnému brankáři, za jeho záda ovšem míč nedostal. V první půli soupeř měl ještě jednu příležitost, ovšem střela skončila na horní tyči.

Ve druhé půli se hra vyrovnala, a přes velmi horké počasí se hrál náročný běhavý fotbal. Nic zásadního se ovšem nestalo a těsné vítězství jsme udrželi.

FC Rožnov pod Radhoštěm vs. FK Luhačovice 1:2 (1:2)

Branky: Bernátek, Červenka Š.

Sestava: Kořenek Jakub, Bartek, Suchý, Červenka B., Kořenek Jan, Liška (69. Polách), Popelka, Červenka O., Červenka Š., Bernátek (87. Talaš), Červenka D.

„Musím opět pochválit za nasazení a vůli zvítězit. Je to další otočený výsledek. Jsem rád, že brzký gól nic nezměnil na našem stylu hry. Druhý poločas už nebyl z naši strany tak aktivní, ale soupeře jsme dokázali držet mimo dostřel branky. Zápas jsme mohli mít jednodušší, kdyby jsme proměnili aspoň polovinu vyložených šancí. Takhle jsme museli bojovat o každý metr hřiště až do konce,“ dodal trenér Jelínek.

IMG_7769

Autor: FK Luhačovice

 

 

 

, , ,
F