Home » ZPRÁVY » CHARITA LUHAČOVICE » Charita Luhačovice žije, aneb co proběhlo a co se chystá

Charita Luhačovice žije, aneb co proběhlo a co se chystá

Na konci školního roku proběhla akce „Sekáček na Charitě Luhačovice“, kde lidé věnovali kus lepšího oblečení za účelem dalšího prodeje. Za výtěžek 2.100,- Kč z této akce jsme nakoupili nové hrnce a campingové nádobí na programy denního stacionáře. A tak díky vám mohou být zase naše aktivizace pro klienty o něco pestřejší.

O klienty jsme se vzorně starali v rámci terénní pečovatelské služby každý všední den 7:00 do 19:00 hodin a budeme v tom nadále pokračovat. Denní stacionář zase s klienty dělal častější výlety do okolí.

V září vás čekají Dny Charity Luhačovice, ve kterých Vám například bezplatně změříme glykémii a informujeme vás o tom, jak pečovat o seniora v domácím prostředí. Proběhne tradiční mše za Charitu Luhačovice a její uživatelé.

Pozvat bychom vás chtěli především na benefiční koncert křesťanské skupiny Adorare, který se uskuteční v neděli 25. 9. 2016 v 15:00 v kostele sv. Rodiny v Luhačovicích. Více informací o programu na Dny Charity Luhačovice naleznete na www.luhacovice.charita.cz.

2016-08-30

 

, ,
F