Home » ZPRÁVY » CHARITA LUHAČOVICE » Poslední červnový týden proběhne „sekáček“ na Charitě Luhačovice

Poslední červnový týden proběhne „sekáček“ na Charitě Luhačovice

Je to tři roky, co se prostory naší keramické dílny proměnily na SEKÁČ NA CHARITĚ LUHAČOVICE. Snahou bylo upozornit na nedostatek financí a důležitost individuálního dárcovství. Tato akce vznikla z iniciativy zaměstnanců a přátel Charity Luhačovice na podporu její činnosti.

Proto nás samotné překvapilo, že se nám ozvali lidé z celého kraje a věnovali nějaký lepší kousek ze svého šatníku za účelem dalšího prodeje. Loni se nám podařilo z Vašich příspěvků získat mechanický vozíček pro uživatele denního stacionáře. Letos bychom si chtěli pořídit sadu hrnců a nádobí pro aktivizační programy spojené s nácvikem základů vaření pro uživatele stacionáře, které jsou u nich velmi oblíbené.

V charitním sekáčku najdete oblečení, kabelky, bižuterii a jiné zajímavé kousky. Otevřeno bude pouze ve dnech 27. 6. – 30. 6. 2016, od 9 do 16 hodin ze zadní strany budovy Charity Luhačovice. Veškerý sortiment budeme prodávat za dvacet korun dětské za deset korun. K dispozici zde bude i kasička pro dobrovolné příspěvky. Těšíme se na vaši návštěvu.

???????????????????????????????

tz.
Anna Martincová

 

, , ,
F