Home » ZPRÁVY » SPORT » Béčko v infarktovém závěru otočilo zápas na Přílukách a slaví postup do okresního přeboru

Béčko v infarktovém závěru otočilo zápas na Přílukách a slaví postup do okresního přeboru

Drama, které by snad nenapsal ani Shakespear se odehrálo v Neděli dopoledne na zlínských Přílukách.

Před pikantním soubojem o první místo v tabulce byly karty jasně rozdány. Situace v tabulce byla před vzájemných soubojem následující. Vedla rezerva Příluk o 3 body před Luhačovskou rezervou se ziskem 62 bodů při skóre 101:34. Luhačovská rezerva mělá vzácně vyrovnané skóre 101:33. Vzájemný souboj na podzim vyzněl pro Příluky na půdě Luhačovic v poměru 2:1. Takže pokud by Luhačovice v Nedělním dopoledni porazily Příluky v poměru 2:1, tak by vyhráli soutěž jen díky lepšímu skóre! V první půli bylo patrné, že nervozita svazovala kopačky obou mužstev a hrál se vyrovnaný fotbal.
Do první větší šance se dostal hráč Luhačovic Zámorský, ovšem jeho střela ze střední vzdálenosti jen těsně minula pravou tyč domácí svatyně. Na druhé straně se po půl hodině hry dostal do samostatného úniku nejlepší střelec domácích Votava, ale jeho sólo vychytal Kuchař! Těsně před koncem první půle měl ještě šanci Zámorský, ale jeho střelu lapil Metela. Do druhé půle hosté vystřídali a místo Pavlíka poslal lodivod Hubáček na hřiště Michnu. Ten hned od začátku rozhýbal hru hostů. A právě on se po pěkné narážečce s Červenkou dostal do úniku překonal Metelu, ale jeho pumelici zastavila tyč!!! Hosté byli ve druhé půli lepším týmem a mačkali Příluky před svou svatyni. Hosté museli v 70. minutě zariskovat a stáhli hru na 3 obránce. Domácí tohoto risku využili po dvou minutách. Do samostatného úniku se dostal Votava a svou druhou nabídnutou šanci již využil 1:0! Inkasovaná branka nic neřešila pořád stačilo hostům vstřelit dvě branky. V 82. minutě zahrával David Červenka přímý kop a jeho krásný centr přistál na hlavě Zdeňka Červenky, který vyrovnal 1:1!!! Po vyrovnávací brance bylo Luhačovic plné hřiště a domácí se zmohli jen k odkopům. V 88. minutě si na pravé straně pohrál s bránícími hráči David Červenka, po jeho centru se do vzduchu zavěsil Ondřej Červenka a nádhernou hlavičkou do šibenice poslal hosty do vedení 1:2!!!
Hosté už Příluky do ničeho nepustili a mohli vypuknout oslavy. V loňském roce se na stejném hřišti radovala Rokytnice na úkor právě Luhačovic. Po 7 letech se tak Luhačovská rezerva dočkala vytouženého postupu do okresního přeboru.

Postup B

Autor: FK Luhačovice

 

, ,
F