Home » ZPRÁVY » HZS » Seat po nárazu do břehu zablokoval část komunikace

Seat po nárazu do břehu zablokoval část komunikace

Ve čtvrtek 7. 1. 2016 krátce před osmou hodinou večerní přijalo krajské operační středisko hasičů informaci o dopravní nehodě, která se stala mezi obcemi Loučka a Slopné.

Na místo byla ihned vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Slavičín a následně také posilová jednotka dobrovolných hasičů obce Slavičín. Na místě došlo k havárii jednoho osobního automobilu Seat, který po průjezdu zatáčkou narazil do břehu a následně zablokoval jeden jízdní pruh komunikace. Řidiče, který ve vozidle cestoval sám, si odvezla posádka zdravotnické záchranné služby do nemocnice. Hasiči zabezpečili místo nehody a zajistili vůz proti možnému vzniku požáru. Provozní kapaliny uniklé po nehodě zlikvidovala jednotka pomocí speciálních sorbentů.

V době vyšetřování nehody policií prováděli hasiči nasvětlení místa události a kyvadlové řízení dopravy. Následně bylo vozidlo naloženo na odtahovou službu a byl proveden celkový úklid vozovky od většího množství hlíny, úlomků z vozidla a použitých sorpčních látek. Po více než třech hodinách byl ve 23:35 hodin zásah na místě ukončen a jednotky se vrátily na své základny.

sll7.1

kpt. Ing. Pavel Řezníček
Foto: HZS Zlínského kraje

 

,
F