Home » ZPRÁVY » FOTOGALERIE » Luhačovice rozsvítily vánoční strom

Luhačovice rozsvítily vánoční strom

Letošní rozsvěcování vánočního stromu v Luhačovicích mělo opět bohatý program. Vše začalo 4. prosince 2015 v 9 hodin ráno na Náměstí 28. října, kde probíhal řemeslný jarmark. Byly zde k zakoupení různé výrobky ze dřeva, keramiky, skla a mnoho dalšího.
Pro zahnání hladu či žízně se zde nacházelo několik stánků s občerstvením všeho druhu. K ochutnání byla zabíjačka, různé druhy sýrů a uzenin, pražené ořechy, valašské frgály, trdelníky a na zahřátí punč, medovina, svařené víno nebo tradiční starostenský čaj podávaný panem Radomilem Kopem, místostarostou města Luhačovice.
Z kulturního programu bylo možné zhlédnout vystoupení Smíšeného pěveckého sboru Leoše Janáčka Luhačovice. Také představení Divadla Tramtarie bylo příjemným zpestřením pro děti.
Po celé odpoledne jste se mohli zapojit do dobročinné sbírky Korunky Luhačovice a přispět tak dobré věci. Jarmark byl zakončen slavnostním ceremoniálem s rozsvěcováním vánočního stromu a ohňostrojem.
Program dále pokračoval v kostele svaté Rodiny Benefičním koncertem pro Charitu Luhačovice, který byl jeho závěrečnou hudební tečkou.

 

 

, , ,
F