Home » ZPRÁVY » HZS » HZS - Luhačovicko » Vážná dopravní nehoda u Ludkovic

Vážná dopravní nehoda u Ludkovic

Včera 14. 11. 2015 v 22:07 hodin vyslal operační důstojník jednotky profesionálních a dobrovolných hasičů z Luhačovic na místo hlášené dopravní nehody se zaklíněním řidiče, ke které došlo poblíž obce Ludkovice.

Jako první dorazila na místo jednotka profesionálních hasičů. Vozidlo zn. BMW vyjelo z komunikace a narazilo do kmenů stromů. Náraz zdemoloval celou levou stranu automobilu.  Současně se zajištěním místa nehody zahájili hasiči resuscitaci těžce zraněného řidiče, kterého z vraku vozidla vyprostili svědci události ještě před příjezdem jednotky. Hasiči pokračovali v resuscitaci až do příjezdu posádky zdravotnické záchranné služby, která řidiče po dalším ošetření a stabilizaci transportovala do nemocnice.

Po předání řidiče zdravotníkům zajistili hasiči vrak vozidla proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin. Místo nehody bylo nasvětleno pomocí teleskopického osvětlovacího stožáru zásahového vozidla. Do doby ukončení šetření události policisty zůstala na místě jednotka profesionálních hasičů, která pak dokončila odstranění následků nehody.

1511.15

15.11.15

por. Bc. Libor Netopil
tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje
Foto: HZS Zlínského kraje

 

,
F